Wednesday, April 13, 2005

The One With the offer - part 2

Oklah.. di atas permintaan ramai... aku buh la gambo mamat Arab yg carik bini tu.

So far, baru sorang interested. So.. chances is pretty high. (Bleh tak aku cam agent carik bini? kosserrr kay? )

So.... here goes... the Karim guy (sekati aku nak buh nama apa, sbb aku tak tau pon apa nama dier sebenarnya..) hahahah...




Please bear in mind that I'm going to take away this entry after a while. So... baik tgk pepuas!!

15 comments:

mekpussymeowmeow said...

nyeh...satu je pic dier? kekekek demand lak mek ni kan...
ckpla kat die kaweinla ngan mek, mek ni feremfonennnnnnnnnnnzz :P

laydiefa said...

hensem tapi.. aaar macam osama jer, very der vevulus. mak dinch beruang.
hahaha.

afza said...

apsal dia sepet? kacuk cine ke? or dia inspirasi yasmin?

za1nee said...

takut la aku ngan pak arab ni

chics said...

ohh..hidung besar..adakah..uhhhhh

Lenny said...

din: satu je laaa... nanti aku cakap ko peremfonenz

laydiefa : mak pon very the dinch beruang. nan ado nye mak nak... vulus2... tak taste ok...

afza : tak tau.. tapi kalau ko minat kat dier, aku inform dier..

zainee : ko jaga jason ko cukup.. takyah sebok2 nak kat pak arab nieh

chics : hidung besar? adakah apa???

afza said...

ahahaha gilo gapo len. kalo awek jepun nak gak aku.

Lenny said...

apza : manala tau kann? hehehe

mysara said...

ala.. laydiefa nak tu.. die "malu tetapi mahu"

i dun dig bulu.. eventhough die byk duit..camping boyscouts can even get lost.. horror.. hahhahaa

ni|s said...

ok je rupa mamat nih.. typical arab.. bosan ah.. arab nih dah la kuat (you know what i mean rite)..
sian wife dia nanti.. setahun sekali je jumpa laki..
kalo laki balik pehtuh gaduh.. tahun depan baru ble make out... then kalo tak jadik gak.. nak mintak cerai.. kena tunggu lagi setahun.. eheheh

za1nee said...

eh bila masa aku ckp aku nak kat pak arab niiii????? :))

Lenny said...

sara : hahaha... as u said, banyak duit bleh buat permanent hair removed..hahaha...

tini : tul la tuh.. cam kawan aku cakap... dah ler derang kuat sex, pastuh jumpa setahun sekali... harus ranap pompuan tuh.. hahahaha...

zainee : aku suka2 buat propaganda. kem salam jason ye oked. hahahaha... (Tapi jason takbleh jawap salam la.. cakap hi la..)

Ida said...

wahh!!!

1) like omg, ape lah mamat arab nie. me too, dun see the purpose of him marrying lar. and plus, die takder bini ke kat saudi arabia tu?

2) he does has this terrorist look. tapi tula, die keja ape weh?
and i mean why die nak cari bini kat msia nie? die akan selalu berada di msia lame ke? or asian women perform better xxxxxxx than those from saudi?

3) eh, tapikan, kot kot pak arab ni ader udang di sebalik mee kot? ahhaha...:P tsk tsk...

chikanoz said...

wah sudah jadi agensi match make..
awek takda ke? nak gak aku enroll..hehehe..

mekpussymeowmeow said...

lennz...tetiba mek teringat alif..rindularr..aliff my love...walaupun pak arab tu kasi mek sejuta muta or cik nek die cam putra lrt panjangnya pun mek still love alif!!ngahahahhaa ekk lupa taleh gelak camtu kena gelak cam ni..hihihihi...barula feremfonenzzzz sejati gitu khan!^_^