Monday, November 13, 2006

The One with the Raya pics

Tak banyak pon tangkap gambo..

This year raya belah Yang kat utara... Start kat Alor Star... then further up to Perlis.. Padang Besar...
Kodiang, Langkawi, Kulim, Penang, Kulim balik, then baru balik KL..

It was a long trip but it was fun....
I guess.. aku la kot yg fun pon kan sbb shopping sajeeee....
Seb baik la g langkawi naik feri.. kalau kete.. harus satu kete penuh macam2...
itupon.. Yang kene ingatkan... Sayang.. kita naik feri je and I ada 2 tgn je..
hahahhaha.. cian laki aku....

Takper baby, next time kita pegi alya dah besar.. dier bleh tulun angkat barang! hahahaha..

Slamat Hari Raya dari kami sekeluarga....


Ha, tgk 3 generation... sama je kan??


5 comments:

Mama Irdina said...

rasanyer ni le kot raya yg ko jalan paling jauh kan. kemain ko..sakan berjalan ke utara. huhuhuuu nanti kita plan reramai ke langkawi ler. ble sakan shopping. erkss cemana le nak nyimpan duit nak jenjalan oberseas ni...

Lenny said...

ha ah la anna.. paling jauh aku pegi ... kot tak.. umah je la kann...

jom jom langkawii.. aku on jeeee

che'fara said...

aik? rasa harituh cam baru bersalin ajer.aikk?
hehe.neways selamat hari raya!

Lenny said...

che'fara : dah nak setahun dah itu budak kecit la.... bulan 12 nieh setahun...

mungkin u rasa baru bersalin sbb maknyer tak kurus2 lagik kot.. hahahhah

cHikAnoZ said...

alahai..comelnya dia.. (the baby) hehe.

i like the first pic. kalau buat besar2 letak frame mesti lawo..