Thursday, January 18, 2007

The one With the craziness continues



See all that? hahhaha... yuuppp... I'm still in love with cooking and baking..

I don't mind spending money to buy new things for me to fulfill my hobby.. or even go to classes..

Those pics were the product of my first trial of cupcakes.. hahahaha.... jgn gelak tauuuu!!!

saper nak kasik tau pasal class masak2 atau ada recipe baru nak kasik.. sila email saya yer..
saya mau masak2 lagikkkkkkkk...

(I know my hubby tgh geleng kepala.. sbb sah aku akan pegi lagik Wilton class.. and buy more Wilton products... )

Baby,

I love u... I need more money to buy those nice gadgets..... hahahhaha

(Ala.. gambo ladybird tak sempat amik... Yang dah makan...!!)

13 comments:

...$weE+ 666... said...

cutenyer cupcakes yg lenny buat. best kan ada minat nak masak and try all those things. zz cuma minat nak makan je... hehehe...

u should check out my cousin sista blog at ---> http://happycakesblog.blogspot.com

cHikAnoZ said...

oh my god they are so cute. rasa mcm bersalah kalau dimakan.. :)

Lenny said...

zz : selalu dah ke situ.. tuh la gerammmmm je tgk cupcakes dier buat..

chikanoz : hahhaa.. my hubby balun je yg ladybird tanpa rasa bersalahhh.. hahahahhah

CT said...

hello...
1st timer here.... cutenye ur cupcakes... nak tanye, kat mana u beli the cup for the cake tuh??? is it from bakery shop?

CT

happy2gether said...

alahai comelnyer cupcakes tp yg serangga cam semut tu tak mo makan..kalo ladybird cute nak la makan...bravo lenny terror aa...

Lenny said...

CT : ha ah.. bakery shop ada... actually.. mana2 ada rasanyer... carefour pon ada kot..

mai : hehhehe... tuhla... serangga cam pelik kan? heheheh... tapi buttercream dier sedap... tutup mata takyah pk tu serangga.. telan je.. hahahhah

Ummi Qais said...

kalau masak aper2 pon kalau ada org nak makan & tolong abeskan..misti sronok kan?

Lenny said...

ika : btullll.. kalau takder org nak abiskan.. rasa cam penat je masak...

laydiefa said...

this was the class i recommend you the other day kan?
did they teach how to make the icing mixture? or they just teach how to decorate je?

Anonymous said...

nyummy nyer!

keep on the good work with your hobby! Nnt birthdays can order!


- shariza

Lenny said...

laydiefa: yes dear.. ini class yg u recommend arituh.. i masuk lambat.. tapi i rasa dier ada tunjuk basic how to make the icing.. coz i jumpa recipe dalam kertas dier bagik arituh..

shariza : thanks!!

Lenny said...

laydiefa: yes dear.. ini class yg u recommend arituh.. i masuk lambat.. tapi i rasa dier ada tunjuk basic how to make the icing.. coz i jumpa recipe dalam kertas dier bagik arituh..

shariza : thanks!!

Miss Moon said...

Rajin nye Lenny nih ...lepas nih Lenny leh conduct kelas utk mommies FP plak...nanti kiter daftar masuk ngan awak tau . Ari tuh kiter ada beli brg konon nak wat cupcakes kat Bagus ...tapi lom ada masa lagi ...malas betul mummy Isk nih ...lepas Isk tido mummy pun terus ngantuk harg harg harg