Friday, April 20, 2007

The One With the mandomness II

Kawan2 yg dicintai sekalian..

Tidak.. saya tidak pregnant (at least that's what I think!) Saya cuma mandom dan saya tidak tahu mengapa..

Sekarang saya menghadapi masalah -ve thinker! seme benda saya rasa cam tak bagus and tak best..
hubby mahu bergurau juga saya telah mengambil hati.. mengapakah.. ?? huwaaa.. sungguh tak best ok berperasaan begini.... saya seperti perempuan saiko yg tak best... saya tidak mahu jadik begituuuu... tulunlahh..

Baby,
Sowie yer I skang suka buat pasal.. (adakah i telah sama poyo seperti Alya?) tapi takper.. Alya walaupon poyo adalah cute.. tapi i adalah perempuan gergasi... sungguh tidak comel.. jadi jika poyo adalah lagi tidak bagus!
haha..

Hmmm.. I seriously don't know what caused me to become like this.. sungguh tidak bestt..

Tapi, mungkin juga ini adalah penyakit berbahaya dan cara merawat hanyalah dengan berkunjung ke Mid veli? atau KLCC?
Rasanyer sepanjang minggu nieh tak berkunjung ke tempat2 yg penuh dengan kedai2 itu.. mungkin saya sudah mula merindui mereka sampai sudah jadik camni?

mungkinkah???

4 comments:

afza said...

aku rase ko kene demam Pilihan-Raya-Kecil-Ijok-givitis. baik ko pi buat checkup cpt. kene pi klinik desa kat ijok tu jek. tak leh tpt lain. nanti kene quarantine skali.

eh.. ko bleh ngundi ke? warganegara ke?

ila said...

hahahah aku rasa ko sakit sbb ko nak shopping... best le sakit cam tu...kalau aku sakit cam tu, ada kah poek nak layan?? ahhh mungkin tidakkkk

Lenny said...

afza : jahat la ko... aku pon tak tau aku bleh ngundi ke tak.. hahhaha...

ila : mungkin gak la ila... kaki nieh dah gatal je nak pegi shopping... smalam... sempat pegi world of babies je.... tuh pon.. sempat lagik beli baju2 alya.. hahahhah... teruk tul aku nieh kan?

chics said...

bukan mungkin lagi tetapi pastiiiiiiii