Thursday, July 09, 2009

The One with her singing again..

korang kecik2 ada blaja lagu nie kat skolah tak?

tapi cam biasa.. alya suka tukar lirik....
kalau time tension2 kat opis.. aku suka bukak..
sbb rasa cam... lawak lah anak aku nieh..
boleh dah salah lirik.. pastuh tetiba teringat .. dia main sambung jee..
ahahahhaha..

now presenting... Papaku pulang... alya's version!
enjoyyyyyy..!


14 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

hahah..acih tgk alya nyanyi..pastu dia lak nyanyi *pom pom pom pom..kereta kecilku berbunyi* boley??? hhahaha.. alya nyanyi ngn konpidenlah.. bagussss dier..!!!

biqque said...

ok, since dia suka tukar lirik, aku mendengar dgn penuh minat dari mula...

ok...

ok...

aha...

orait...

what??? ke sekolah???

KAHKAHKAHKAHKAHKAH!!! LAWAK LA ALYA NIIIIIIII!!!

genny da bomb said...

kekekkeke..mcm tgh mengajar bersungguh2 pun ada..siap angguk2 tu..hahaha..kiut le alya ni..pipi bam bam cam pipi aunty gak le hihihi..meh kita berlaga pipi kompem empukk..hihihi...

sama ja nyanyi cam nuqman..gi skolah dua kali..kakaka..takmo balik umah kah???

Lenny said...

filla : acih lg hebat.. macam2 lagu dier tau kan? ehhehehhe....alya mmg muka konpiden pastuh poyo... ahhahah..

biqque: hahahhaa.... pastuh cam teringat salah.. terus je.. jumpa nenekkk... ahahhaha...

genny: ha.. budak2 kecik mmg suka tukar2 lirik kan??

zaini said...

siap ngan joget2 tu :))

...$weE+ 666... said...

fenriz pun tersengih2 tengok alya nyanyi. hehehe... fenriz tak reti lagu cenggini, dia reti lagu jepun jer. sumer lagu ultraman dia hafal... hehehe... alya sooo cute!!! clever girl! *muahz muahz*

Lenny said...

zaini: alya kan poyo.. hahahahha

Lenny said...

zz: lagu zaman skolah kita dulu... kan? wah.. fenriz lagu jepun? hebatttzzzz

m a t a s i p i t said...

kua kua kua.. gelak tak hingat nye la ninie kat sini.. adeh.. alya alya.. bleh masuk rancangan jgn lupa lirik la camnih ehehehe

happy2gether said...

alahai alya pandainye nyanyi, muka conpiden..eheh so cute bam bam lah dia, suka tgk rambut dia panjang...syasya x pandai nyanyi lagu nih, lagu ni byk yg belajar kat TT, tapi suka tukar lirik gak, sbb mama dia pon x hapal...huhuuu lenny miss u...dah baca entry pasal paintball, cayalah menang pulak tu...kagum kagum...emm be happy, x kisah lah org nak kata apa kan...i lap u...nanti mai cuti sek kita outing lg ek ngan ila...

ila de cute said...

alaaa comey nya...apsal anak aku tanak nyanyi cenggini ek??

darling8tabby said...

ala ala comelllllllllll....
nyanyo dengan penuh semangat!

nurminah said...

ala..dah takleh tgk video ni..

-alya's fan-

Lenny said...

minah: apsal tak bleh tgk plak? ada je kan? ker.. TM dah block?