Friday, June 11, 2010

The One With the Belkin G wireless Modem

Sebenarnya udah lama nak tulis entry nie tau Jemah, tapi sbb ai bz maha agung..
tak sempat2... ni dah last minute baru nak wat entry nieh kan?
tapi kan jemah.. pepatah melayu cakap.. biar lambat asal selamat..
aci tak camtuh? aci la...... aci la..:D

jemah tanya apsal i baca blog nieh?
sebenarnya dok baca ni.. since dari FP lagik..
(speaking of FP.. idup lg ke FP skang? dah tak glamer kan FP, FB lain la..)
masa dulu baca FP.. pasal arwah... selalu sedih.. slalu kat opis kuar air mata dok baca...
skang pon kalau baca balik.. mesti sedih... Al-Fatihah utk dirinya.. puteri di Syurga..
aminn...

jap.. nak amik tissue... sorry yer jemah.. ai nie takbley tahan ... senang nangis..
jgn jemah nangis sama dah ler ye..

ok.. sambung.. dari situhla kenal jemah.. sampai ke chat.. sampai ke belog... FB...
semua lah i follow u...tapi.. u je tak follow ai.. tak aci nieh... tau ler ai tak glamer.. ahahhahaa.. acah2... ai gurau2 je.. jgn potong markah yer jemah..:D

suka baca jemah citer pasal anak2... gembira jemah ada suami yg baik cam laloque(en laloque sila bleh kembang skang)... alhamdulillah.. semuanya baik2 utk jemah dan family.. teruskan menulis yer... and also teruskan bg tips2 berguna.... :D

erm... naper erk kena kasik i menang nieh? ekceli... i nak menang sbb nak kasik present kat kawan i si buk pillanie ni haa... dier tuh ngidam nak wireless modem nie.. cian dia... minggu depan dah due.. harap2 kalau ai menang bley adiahkan kat dier... supaya dier happy.. bley update blog slalu.... supaya i pon happy gak dapat baca entry dia.. ha... cukup tangkap sayu tak?
aci la kannn?? i nampak u angguk2 tu... kire aci la tuhhh... hehehhehe..

oklah.. i akhiri entry ini dengan ucapan.. majulah sukan utk negara (tetiba..:P)

dari i yg tak baper senter arini.. agak senteng!

1 comment:

JuJue said...

re : lenny... jap nak gelak dulu! hahahahahahahahahahaahhahahaha kucing yang berwajah suci..tulus dan ikhlas tu pon ko takut.

cute lah ko nih. hahha. wehh comeii nyer...anakk ko nih..