Tuesday, February 08, 2011

The One With the kids

skang nie, eh bukan skang je.. dari dulu pon selalu gak balik lewat.. tapi skang macam agak selalu lah lewat...

so, sampai rumah... kalau blom dinner, prepare2 dinner (selalu tak masak pon.. prepare means, beli and siapkan... present je utk di makan!)... then tgk alya dah siap keje skolah ke tak..

pastuh dah buat keje skolah seme.. biasanyer alya ajak main uno game. mainla.. 2-3 rounds... then.. siap2 plak nak tido..

budak2 nieh biasala.. nak tido kecoh.. nak pegi toilet dulu kencing la.. nak mandi skali ngan mummy lah... nak tunggu mummy cuci muka, buang mekap seme lah... macam2 hal!

termasuk lah ini...

sila abaikan semak samun segala mala... hahahhaha...giler malas!

Sembahyang berjemaah...
siap aish akan sebok nak pakai jubah... ngan songkok/ketayap bagai.. alya ngan telekung seme lah... pastuh kene prepare sejadah derang siap2.. kot tak kang time tgh smayang bleh plak masuk kawasan org lain... dah bergaduh pulak!
kak long kononnyer maluu... tapi mau!

abang pakai kepiah putih... tapi ala2 sempit.. untie moon nak kaitkan utk abang? **wink**

pakai songkok tinggi plak... suka ati la abang oiii..

dah semayang kene salam2.. kene kiss2... tgk semangat tuh kiss beria.. tiru daddy kiss mummy la tuhhh...

dah siap semayang seme...dah kemas2 nak tido.. sebok plak bergaduh nak tido ngan mummy.. bayangkan lah.. tilam single share sampai 3 org! mak korang nieh kalau kurus macam super model bolehla.. nie.. mak korang pon serupa dugong... mana la muat... perabis last... mummy sakit2 badan boley... sabo je lahhh...

anak2 korang buat tak peel camni? pengsannnn i ok...

5 comments:

afza said...

hahaha..

Syahida said...

chomel! :D

Miss Moon said...

ha hahahahhah sangat comey tauuuuuuuuu

auntie part kupiah auntie kena belajar lg ari tew buat utk uncle sutan jadi besar la plak akakak n feliks nanti auntie dah pandai auntie buat kan satu utk aish yaaaa sangat cute la ustadz aish nih

len part berebut sejadah tew mmg so so trueeeeeeeeee pastuh mak duk smajang anak duk gaduh kiri kanan vleyyyyyyyyyyyy .....cobaannnnnnnnnnnn

genny da bomb said...

part semayang diganggu mmg terpaksa la laluinye..hhahahahaha...tu lom siap ngekek2 gelak ntah apa gelak sorang2 tgh semayang huhuhu

Nurul Aznil said...

Salam,

Eiman akan duduk tempat nak sujud jer.
Then masa doa akan dok atas riba.
Tapi tatau lepas ni dia nak 'berkuda' plak...