Friday, December 23, 2011

The One With the 7th Wedding Anniversary

hehehhe (apa gelak2 ingat comel ke?) lempang sekali baru tau...

hahaha.. sebenarnya nak tulis entry nieh lama dah tapi asek tertangguh2
bz okeh... balik pon lewat.. pastuh dah balik umah berebut plak laptop ngan anak2 nak tgk Futurama..
bila anak2 tido, i terus sebok buat menda lain kan.. jd bilakah masanyer i nak hapdet blog..
maka ittewww.... u ols jgn ler marah ok.... senyum.. senyum.. ha.. senyum tuh sedekah... aci?

Anniversary Nikah kami (kene sebut nieh Anniversary nikah, pasal en zamzari cakap.. i nie seme jenis anniversary nak sambut... kang anniversary jumpa kat kelas, anniversary pegi tgk first movie, anniversary first time makan kat kenny rogers... anniversary couple.. ha mmg seme jenis anniversary lah nak di celebrate nyer kannnnn??) on 17th Dec 2004.

so, 17 Dec 2011 nie, genaplah 7 tahun usia perkahwinan kami...
alhamdulillah, syukur Allah kurniakan kami 7 tahun nieh... doa kami semoga kami kekal bahagia hinggalah ke akhir hayat..
i tak nak bahagia ke anak cucu je, pasal abis dah beranak cucu, tak nak bahagia lg ker? jd i doa, moga kami kekal bahagia hingga ke akhir hayat.... insya Allah....

korang selalu cakap kami2 pasangan romantik lah.. sweet lah.. terima kasih..
bila korang cakap camtuh.. itu sebenarnya doa buat kami.... syukur.. dan terima kasih...atas doa2 korang tuh...
tp tipulah kalau nak cakap kami tetiap hari main aci cak i lap u i lap u kan... ada gak harinyer yg i hate u juga.. hehehe.. tapi bak kata buk Fillanie, udah2 ler tuh jgn ler di panjang2kan.. lgpon menda tak best.... kalau panjang2 bukan makin tenang jiwa raga... makin semak ada lah.. especially org cam i nieh.... kang letih ok abis air mata pastuh bengkak2 mata and letih tak tido malam.... makanyer.. kalau ada menda yg tak best tuh.. cepat2 la carik jalan terbaik utk selesaikan okay? eh jd cik siti wan kembang pulak kannn? kuaserrr..

apapon, i sangat bersyukur, i ada suami sebaik en zamzari tuh... i mmg akui dia baik.. dier baik serba serbi... tp tipulah kalau i cakap dier superb sangat perfect sangat kan? setiap manusia ada kelemahan masing2.. but to me, i love him for him, for better, or for worse.... baik buruk dier.. makes him who he is... and i am thankful that i have him by my side...syukur....

he doesn't own a personal blog, but i know he reads my blog often and stalked my FB.. yes, he is my no 1 fan..(hahahah... matilah perasan!).... and for that, I would like to dedicate this to you...



Baby,



Thanks for being my Baby..

thanks, for loving me, the kids, ... our family..

thanks, for always protecting us...

thanks, for always being there for us...

thanks, for putting us on your top priority, even it means you need to sacrifice something..






thanks..... for simply being you...!



being married to you, is the best thing that happens to my life..

and being blessed with 3 lovely kids of ours... makes it the "bestest" thing ever...



Happy 7th Anniversary Baby.....



just want to say it again.... and again.....




that...









I LOVE YOU...!











the package...

Happy Anniversary to you too!!!

Apple rongak 2 beradik...

Thanks, I sangat jakun!

and I love you tooo.... muahhhhssss.....


PS# thanks for the gift. I didn't get you any... consider myself as a gift, can ar? hehehehhehe *wink*

4 comments:

nrulblueyes said...

You are so lucky honey and I am so happy for you - Happy Anniversary , May Allah grant you both with happiness always...

Filla ~ Kasihs said...

happy anniversary lenny and yang.. semoga kekal abadi hingga hujung nyawa.. aminnn....

UmmiQais@iKa said...

errrr...if you give 'you' as a gift, next year kluar precious no. 4 tak?? ahahahah

happy2gether said...

Lenny...happy 7th anniversary 'kawin' ehhe...yup mmg romantic sgt couple ini...wish you live happily ever after...hugs.