Tuesday, June 05, 2012

The one with the.... Shhh.. Secret!

Ahahah.. Yer la secret sangat kann... Sungguh gedik....

I know ramai kawan2 yg dah cuba... Sampai i pon terus tergedik nak cuba.. Ni gara2 Diana Green Apple la ni.. Hati ini terus tak keruan pasal I pon nak gak chantek muda belia gitu khaaannn...

Terus I email and tanya about the collagen product tuh.. Dah puas hati tanya... Maka terus la beliii...

Hasil nyyaaaaa???? Haisshhh.. Sungguh memberangsangkan!! I baru jer guna for a week... Memang dah nampak perubahan...

Muka jd cerah secara semula jadi.. Ececeeeehhhh... Bawah mata kurang gelap.. Pigmentation mcm nampak ada perubahan skit ( iyer i dah tua dah ada pigment u ollllssss)...

Tuh tak kira lg bab lawas.. Hahaa i mmg agak susah ke toilet... Tp skang mmg hari2 peggiii.. Kadang pas makan terus nak pegi.. Di cakap dia mmg improve metabolism rate kita... Yezzzaaa... Mmg sesuai la utk i khaaannn...

I know maybe korang cakap, alah nak promote la tuh.. Tah betul tah tak... I mmg nak share pasal i think this is good.. Nak caya ker tak nak caya terpulang....

Ni bukti... Before picture... Tanpa apa2 makeup.. (berani mati kan cik kiah niiiii.. Abislah pecah rahsiaaaaa)



Ni, bebetul seminggu pas amik product collagen tuh... Mmg la tak pelolessss lg kannnn... Tp mmg bley nampak improvement nya kann.. Ha esok muka mak macam bontot baby.. U ols jgn jealoussss hokkaaayy... Lembut putih gebusss gittewwww....!


Nak tau apa rahsianya??????




Biarlah tak rahsia kannnnnn...



What else, non other thannn....




Ephyra...


Ok jom beli skang!! Kalau u ols nak tanya ke apa, boleh email... mari kita sama2 share info occay?

3 comments:

Iswatie said...

mcm menarik but skrg br nak try pakai tabita dulu...

Lenny said...

tabita tuh apa plak watie? macam2 kan skang... nak cantik nyer pasal...

IzZa HaDi said...

Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619