Friday, March 07, 2014

The One With just another Friday...

Hari Jumaat...

ahaha... hari yg sesuai kot nak mandom sebab esok cuti weekend bley bermanja2... ahahhahaha... gediks! ahahhaha

tahh.. pagi2 dah mandom tah hape2 kan...
bukan dok jauh pon sekatil gak tidonyer.. tapi biasala ada bini attention seeker camni asek mengada jeeee... pasrah je la yer encik zamzari oiii..:D

arituh i ada tulis miss u la... love you la.. etc...
pastuh adala juga org yg "kurang suka" kot cakap... dah beranak lima pon nak miss u miss u gak ke? i cakap je la i ni mmg mengada tahap tertinggi so mmg mcm tuh...

tapi what comes into my mind kan... eh kenapa yer.. kalau dah beranak lima dah takyah nak miss2 ke? dah tak bleh manja2 ke? tuh baru cakap pasal anak 5.. blom cakap pasal umur dah mmg "berumur" ni.. hahahaha.... kaaaannnn?

erm, maybe lain org lain kot... some people memang ok je tak express their feelings and what not, maybe to them, takyah la nak cakap sangat pon kan... sendiri tau udah... betul la tuh... cara dia mcm tuh... to me tak salah pon dia nak buat macam tuh... but that doesn't mean dia tak sayang/rindu laki dia ke hape kan? dah memang dia nya cara camtuh...

same goes to some people like me... i know ada je species macam i ni... hahahhahaha.... tak boleh la salahkan kami2 ni gak... pasal kami2 ni mmg ngada tahap tinggi... tapi takperla... kami ngada kat org yg patut kan... kalau ngada kat org yg tak patut lain plak jadinya.. ahahhahaha..:P

eh apa kebenda dah melalut tempat lain... hahahha..gini la kalau tangan menaip sama laju ngan mulut bercakap.. ahahhaha..

jadi, maafla sape yg sakit mata ke sakit hati ke.. honestly i tak maksud mcm tuh... yer betul bukan i sorang ada laki... takyah la nak cakap seluruh dunia... tapikann.. tapikann... ni la tempat i rambling.. makanyer.... i mohon la saper rasa tak suka baca tuh... click je la x kat atas nuuu haaa.... i nak tukar cara i ni payah skit pasal i mmg akui.. i mmg mengada gini maka ampunkan lahhhh..:P

eh.. lari topik lagi.... hahahhaa...

tah tak tau kenapa arini rasa rindu bangat ni...
u tak kemana pon ada je kat sini tapi rindu...
hahahahhaa... pang la sedas dua pon takper tak kisah i rela.. muahahhahahahahahhaha...:P:P

memang kadang2 rasa mandom ni akan terasa banyak sangat..
without any specific reason pun.... not to say I don't miss you any other day... just that, sometimes the feeling went beyond normal line... simply went up.... hehehe.. tu tandanya kene pegi dating2 la kot nie.. hahhahahaha..... pang!

i miss you.... so much!








dahh... kang layan mandom satu apa pon tak jadik.. ahhahahah... see u later of the day yer Baby.. muahs!

1 comment:

Muhammad Taufiq said...

Dah follow blog awk :)

Kalau tak keberatan mohon follow kembali blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)