Thursday, December 18, 2014

The One With the Yang Aish Zachary 6th birthday..

Happy 6th Birthday Yang Aish Zachary... 



Arini pulak besday Aish... selang sehari je kan?
Happy 6th Birthday dear son..

Abang ni walaupon dah umur 6 thn..
pelat2 dia still ada lg.. hahahaha..
manja ke apa ke tak tau la..





tapi dia ni pemalu ya amatzzzz..
sampai cikgu2 kat skolah pon cakap..
Yang Aish is a very shy boy... ahhaha..
kang kalau dia terlupa buat homework..
baru cikgu panggil nama dah tunduk...
pastuh berlinang la air mataaaaa.. ahhahahahah..
kelaka la abang ni!





tapi... abang ni kuat..
dia tahan sakit...
cabut gigi pon tak nangis...
kene cucuk amik darah pon tak nangis..
bila betul2 sakit je dia akan nangis beria...
abang strong boyyy...




tahun depan (eh, tinggal less than 2 weeks kot kan?) abang dah nak masuk darjah satu..
kejap jeee.. dah sekolah la anak teruna mummy ni..
tak tau la taun depan kasik tak mummy kiss lagik..
skang ni masih kasik ... kiss peluk masih kasik..
taun depan tah la dah masuk skolah kan.. kot2 kang malu..
huwaaa... mummy la yg nangis kang..

arituh before cuti skolah dah celebrate besday kat school..
malam ni maybe beli kek pilihan hati abang la kot..
nanti kita tgk camner.. :)







Mummy, daddy, kak long, adik, baby Afiq and baby Aqil wish abang happy birthday..
moga abang sihat selalu... happy selalu..
jd anak, adik dan abang yg baik.... dan semoga dipermudahkan segala urusan..
dimurahkan rezeki..

bottomline is, mummy doakan yg terbaik utk abang..

and ....

all of us love you sooo muchh!!

3 comments:

syida said...

happy belated bday ensem boy!

Aish ni macam zarif anak aunty la, dalam hati ada taman besauuu haha

apapun, boys will be boys...mestilah strong kann?

moga jadi anak yang soleh..amiin

Lenny said...

ahhahaa.. betul tuh kak syida... boys will always be boys kan.. :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)