Monday, December 18, 2006

The One With the 2nd year...

Before....

Now....

Yesterday... 17.12.2006 mark our 2nd year anniversary....


I felt like it was just yesterday I met you..
and it was just like a dream when you actually fall for this loud an unpretty girl...
but still... you showed me what love means... and make me believe in love again..

Baby,
After years of knowing each other, building dreams together, we finally decided to make all our dreams come true..
one step.. at a time...

Having you together with me... was one of the greatest things that had happen in my life..
and knowing that I could always turn to you... thru thick and thin.. makes all the dark cloud simply go away..

Baby,
Thanks for loving me all these years... and thanks....for every single things you've done for me...
I don't know what I will be... without you...

Hope we will be blesssed with good things in live.. and be blessed with wonderful kids!!
hehehhe..

luv u... ever ....!

by the way... hope u like the food i prepared..:D
cara berlauk


beef lasagna

strawberry layer cake

Note : Special thanks so Aiza sbb kasik recipe Cara berlauk and lasagna.. I must say.. dierlah pembekal resepi2 i.. hehhehe.... thank u again Aiza...:D

21 comments:

shay said...

Waa...tetibe rasa lapar plak..tgk pelbagai resepi sedap yg lenny post.kuih cara...pic yg last tue tak pasti plak apa? nampak macam lasagna. sumenye nampak sedap. :) sha teringin laa nak cuba..bley tak lenny send resepi dia kat email sha. shayzz28@yahoo.com
thanx.

shay said...

N'way, Happy 2nd Anniversary to both of u...moga bahgia dan berkekalan hendaknya. :)

...$weE+ 666... said...

hepi anniversarry both of u! ari tu dah wish kan... saja nak wish lagi... cantik la lenny masa pakai gaun tu, cam liza hanim plak skali pandang... ;)

Lenny said...

sha : insya Allah akan ku cari masa nak type yer....kalau lambat skit mintak maaf yer..

zizie : thanks... hahhaha... cantik gown tuh time wedding mmg la seme cantik... skang nieh haaa.. masya Allah.. rupa tak siappp!! ahahhaha

Mama Irdina said...

happy 2nd anniversary pal! kejap jek ek dah 2

Lenny said...

anna: tuh la kann.. kejap je dah angka 2.. more to come!! urs pon tak lama lagik kannn...

cHikAnoZ said...

wah congrats cepat dah 2 tahun..

layer cake nampak sedap sgt..

Lenny said...

chikanoz : thanks.... :)
erm... u want some layer cake? hahahha...

bella said...

Happy belated anniversary nok!! Wah, dah 2 tahun gamaknya :) Before and after pic sama je, accept ada sorang tambah, makin berseri you.

Apa uols buat on ur anniversary? The food looks yummy!!

Belladonna said...

Happy belated anniversary nok!! Wah, dah 2 tahun gamaknya :) Before and after pic sama je, accept ada sorang tambah, makin berseri you.

Apa uols buat on ur anniversary? The food looks yummy!!

Belladonna said...

Happy belated anniversary nok!! Wah, dah 2 tahun gamaknya :) Before and after pic sama je, accept ada sorang tambah, makin berseri you.

Apa uols buat on ur anniversary? The food looks yummy!!

Belladonna said...

Happy belated anniversary nok!! Wah, dah 2 tahun gamaknya :) Before and after pic sama je, accept ada sorang tambah, makin berseri you.

Apa uols buat on ur anniversary? The food looks yummy!!

Belladonna said...

Happy belated anniversary nok!! Wah, dah 2 tahun gamaknya :) Before and after pic sama je, accept ada sorang tambah, makin berseri you.

Apa uols buat on ur anniversary? The food looks yummy!!

Lenny said...

Bella : Ada beza nok.. dulu kecik.. skang mak dah bertambah kebesaran nyer... but the joy of having that little girl... priceless **matilaa iklan...

kitorang tak buat apa2 sangat pon.. i cooked for bfast and lunch.. pastuh ptg kuar jalan2 and he brought me to dinner... nothing fancy..

fatin nabihah said...

lenny..
happy anniversary..
eh...aku nak la recepi cara berlauk ngan chesee triffle tuh.. mail la kat aku.. bley ekkk..hehehehe.. ataupun aku cadangkan ko buat satu blog lagi khas utk recepi2 yg ko cuba..so boleh org2 lain share..kan kan.. :)

laydiefa said...

congrats on your 2nd anniversary, and since Alya turns 1 today, happy birthday to si kecik itu.
cakap kat Alya suh mintak kat daddy dia Everlast Boxing Gloves pasal she was born on Boxing Day.. kih kih.

resepi i biasa² je okay. mungkin lain dari biasa sikit la, since yang lauk biasa² macam ayam masak merah ke kari daging ke.. semorang pandai buat kannnn ;)

happy2gether said...

Happy 2nd Anniversary....cantiknyer Lenny pakai wedding gown tu...

Ummi Qais said...

happy anniversary to both of u!! happy anniversary to me too!! tq for the wish..sronok kan masak kalau ada orang nak makan....rasa penat & kelam kabut memasak tros ilang dan berbaloi...

chics said...

happy 2nd anniversary.

what do u mean by unpretty girl la?
Tidakkah tahu aku selalu tunggu saat berjumpa dengan lenny ynag seksi dan ranum tiap kali nak main futsal?

hehe

Lenny said...

fatin : nanti aku compile seme recipe..aku email yer.. skang nieh.. nak update pon tak sempat..

aiza : thanks.. u banyak kasik i recipe.. nanti kasik lagik bleh i try..

mai : thanks

ika : u2... selang sari je anniversary kan?

chics : huhuh.. dulu yer la sexy .. skang dah gemuk seksa ok? anyway.. thanks.. u did make my day! hehehhe

sity29 said...

aloo lenny... slamat ulang tahun ye :)

kem salam sama itu encik yang heheh :P

eh lenny.. mana recipes nya?? huhuhu