Friday, December 08, 2006

The One With the Cheese Triffle

Tadaaaaa......

Sungguh susah nak explain camner rupanyer cheese triffle tu... ha... nieh dah amik gambo..
kalau terliur ... I tak jamin ok?

Sungguh Yummy!! Thanks again Aiza... nanti kasik recipe lain2 plak erk? Cara berlauk you.. I blom try...

Fresh from the fridge!

The layers

Care for a cheese triffle??


PS# Sorry kalau gambo kurang memuaskan....

9 comments:

Belladonna said...

Lennyy!!! Sedapnya nok..yang pink tu made from what? The peaches and the crust looks yummy.. ni esok lusa bleh buat kelas memasak kat blog uols :)

Lenny said...

Bella,

Pink tu made from jelly... nona brand perisa stoberi nok....

kelas memasak? huhu.. iols budak baru belajar lah.. nanti u ols kasik iols resepi yer... mak nak try..

bella.. YM ID u apa? senang nak chat.

laydiefa said...

u ols,
betul la tu!!
excellent! orang yang 1st time buat slalunyer fail kat middle layer tu (either lembik sangat or overcooked)
tapi u ols nyer memang nampak just nice jek!
congrats u ols!!

bagus la dah rajin memasak, nanti senang la nak makan selalu untuk lose weight (orang yang tak baca blog mak nieh mesti tak paham) hahaha.

nanti nak gi tak teman mak gi cupcakes class kat wilton subang?

nanti amik gambar cara berlauk pulak tau. selamat mencuba! (eh kosseh cam rancangan memasak plak)

Lenny said...

Aiza: NAAAAAAAAAAKKKKKKKKKK!!!! mak dah jatuh cinta ok ngan cupcakes skang... nak ikut nak ikut...

ujung minggu nieh mak belaja layer kek u ols... koseeh la laki aku tetiba plak teringin layer cake.. mak pegi yg kat shah alam nyer bagus.. hehehheh..
nak join? (i know u tak nak buat layer cake yg leceh ituu)

laydiefa said...

hoh layer cake?
malik suka layer cake, kalau dia tau mak reti buat, mati la mak tido pukul 3 pagi nak nyiapkan nyeh!

Lenny said...

hahhaha.. laki kita serupa la rupanyer nyeh... huhuh... btul tuh.. 3 pagi arituh i siapkan layer kek nyeh...

happy2gether said...

waaaa suspek la ngan lenny...nampak sedap jek cheese triffle ni...senang tak nak membuatnya? nak resipi gaks...nanti email ek? fyi mai tak penah buat2 benda2 ni, tp suka makan...masak pun lauk2 jek penah la...nak try la...eheheh....

p/s: thanks for sharing the futuristic tips...;)

sity29 said...

lenny....
nak recipe nak gak try
huhu!!!

Lenny said...

sity.. bak email add.. nanti i emailkan