Thursday, November 22, 2007

The One With the Deepavali

Ahhaa... aku tau Deepavali dah lepas.. and entry nieh adalah entry ketinggalan zaman..
tapi nak jugak buat sebab nak citer pasal open house ila yg bestttt..

Elok2 plak tuh I just finished my puasa ganti the day before, esoknya Ila ajak pegi makan2 umah dia for the open house.. just rite la kan.. me and food.. mana bleh dipisahkan kan? mana tak kimpah la kan?

The thing I like most about Ila's open house is this unique Ketupat Periuk Kera.. Don't ask me where the hell she manage to get the periuk kera.. or even how to cook the ketupat periuk kera.. but u definitely can ask me if it taste good... hahahha.... sheeeddaaapppp giler dap dap dap ok ... (Ila, ini bererti aku nak lagikkk..)
And.... nonetheless.. choc cake dier yg sedap ittew.. ah.. mengingatkannyer pon aku dah hampir melelehkan air liurrr....

Butttttttt...... being able to mengambil gambo beramai2 dengan gelagat poyoo.... tidak mungkin boleh dibeli di mana2.... hahahhahahhaha...... thanks Moon.. seme gambo2 nieh lenny curik dari Moon tauuu....

6 comments:

chikanozboy said...

its the first time i heard about ketupat periuk kera. looks yummy kn..
oh and alya dah makin besar lah wak...heheh.. cute.

Leeds Al-Malique said...

first time dengar jugak!

adeh lapar.. :) lambat lagi nak raya lagi heheheh

lenny raye haji tak wat open house ke? kalau wat jemput leed tau ngehehehhe

Miss Moon said...

Lawo sunggoh lenny time neh tau ..mmg cun anggun vogue semer la . Mmg gamat susana umah Ila time tew kan

happy2gether said...

mmg best open hse umah ila...food dap, dap...betul ckp moon, aritu Lenn cantik aaa....new look gitu...

Azie N Arif said...

jeles!!! jeles!!! jeles!!!

...$weE+ 666... said...

aku pun first time dgr pasal ketupat periuk kera... tak sangka dah tua bangka baru tahu... hahaha, thanks to ila! if not langsung tak tahu... ;p

mmg best la mem'poyo'kan diri masa ni... too bad aku tak dpt join sessi mem'poyo'kan diri part II kat putrajaya this coming sunday... hmmmppph!!!~