Tuesday, September 23, 2008

The One with the nasi dagang

Mind you with another back dated entry...

Since I was getting much better with my morning sickness...
Rasa nak makan tuh mula la dah ada...

and.... tetiba rasa nak makan Nasik Dagang...
and I know for sure... a dear friend of mine is a hell good cook for this special dish...
tak lain tak bukan... MOON la kan ... saper lg..

So, dengan tak malunya.. I YMed her.. and tell her my cravings for her nasik dagang..
Sebagai kawan baik yg tak nak menghampakan harapan kawan...
she cooked the yummylicios nasik dagang ever.... for buka puasa one day..
BEST GILER!!!! tak caya tanya Moon.. I ate 3 plates of Nasik Dagang okeh!
and seme org mmg setuju ... sbb takder sorang pon yg bawak camera gedabak tuh g amik gambo food...
seme muka tak angkat dari meja nyer stock... ahhahhaha..

It was really good.. even while typing this.. I could still remember how good it was..
meleleh air liur mak bebbbbb! hehehhe..

The buka puasa thingy was planned weeks ahead.. and we picked 13 Sept..
and secara kebetulan masa pick tuh... Filla told us that is was Radie's birthday..
So, besides having buka puasa... we also had birthday celebration for Radie..

Happy Birthday Radie..

Sorry...anak aku mmg pantang tgk kek... tak pasal korang ada tambahan anak sorang dalam gambo ekk..
heehhehhe

Since ppl say... Pics say thousand words... ehhehhe... korang tgk je la pics di bawah nieh erk.. courtesy by Moon.
for more pics... pegi je FP Moon


4 comments:

chikanoz said...

alya mcm biasa nak gak tiup lilin, adorable.

happy eid lenny.

Miss Moon said...

thanks alot lenny ...amboi kemain lagi nko memuji . Membuat kan aku kembang kuncup kembang kuncup auuuw .

Sonok aku dapat tunaikan keinginan nko utk makan nasik dagang. Aku tgk nko makan pun sejuk je ati aku ahahhahahahhaha . Mmg bila bukak balik gambo 2 mmg tak der langsung gambo makanan hahahah melampau semer tak hengat donia makan .

thanks lenny ...nanti kalau nak makan agi just let me know kay cayang

kijal said...

gambor B&W tuh lawo.. i like...

Kasih Aleeya said...

lennn..ko hapdet gak akhirnyer..tekenang kembali kisah silam di rumah moon..haha..sowi mowi aku x hapdate all the pics kat fp..sbbnyer.. asik hang jerk..mencik aku..tp gambo yg moon snap bih kurang yg aku ada.. auuww (nak lepaskan diri nieh)..haha..zz pon x dpt lg gambo dia jadik model..huahahahah.. windu kat ko.. harus sampai meletops kita x jumpa2 nih!!! huhuhuu...