Thursday, December 11, 2008

The One With the mandomness

Lately, I've been so 'garang' with Alya...
I guess... due to her being so 'mengada' with me...
and... because I am tired and most of the time in pain skang..
asek nak kene marah je budak tuh....
cian plak dier..

My mom told me it is normal that Alya is acting like that because she will soon becoming a sister...
so.. dier cam mengada lebih... and not only that.... KUAT MELAWANNN!!
ada je aku cakap die nak melawan balik... penat okeh!

Mmg camtuh ke budak nak dapat adik??

Apapon.. kene banyak bersabar....
Tak bleh ikut hati... hehhee..

and somehow, most of the time, dier pandai amik ati..
siap urut kepala... gosok belakang bila sakit contraction datang melanda...
siap cakap2 ngan baby dalam perut... ehhehehe...
masa tuh... beli seposen pon tak lakuuuuuu....
hahhaha..

hopefully she can accept the baby nanti...
takder jeles teruk2 kan....

Aduh... sakit dah perut... nak kene rehat jap..
Doakan semuanya selamat yerrr...

5 comments:

shafianty said...

ermm..camtu la perangai seorang kakak nak dapat adik..dia tahu, nanti adik dah keluar, dia dah kena share semuanya..kasih sayang..perhatian...kucing i pun camtu... sekang dia selalu buat i rasa nak marah dia ajer..kesian dia..dia jeles dengan baby i..

sity29 said...

ahah indah pun buat hal gak kengkadang.. memang la i jadik singa betina kejap :P hehehe
bila due lenny? si ila dah masuk wad dah .. all the best to u ok :)
take care!
muahhhh

happy2gether said...

lenny, Syasya pon sama mengada2, tambah mai tgh cuti sekolah,mai yg kengkonon penyabar pon ilang sabar...geramm jek, aqil terpaksa ngalah, bila sayang mmg syasya kiss adik n etc tapi bila jeles siaplah adik dia cuit..huhuuu apa pon mmg betul ckp mak lenny tu...

take care lenny, nanti inform bila dah besalin, nury dah selamat smlm...take care.

alfian said...

omg i want to bite her cheeks!

Ninie said...

eeee sgt comel ..geram nak cubit pipi dia!