Wednesday, April 01, 2009

The One With the tagging game

Tentang Blog
1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

alya99. Reason being, tuh special name, for me and hubby.. 99 was the year kitorang together2 lah kan....


2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://alya99.blogspot.com/

sebab ni first blog kan.. and nak nama yg represent me and hubby... tuh la buh alya99 tuu..


3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
no special method.. main suka je tulis apa pon... tapi mostly about everyday life... dulu masa rajin2 nak masak2 bagai... rajin nak update kat blog.. skang.. ado?? nan ado katanyaaa...

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

erm... normal kot kan.. bloggers rasa camni.. ada masa2 merundum tuh.. rasa cam malas nak blogging dah... tak tahan ngan politik blogging.. tak tahan ngan negative comment... tapi.. bila pk balik.. buat apa kasik derang menang kan? this is what they want... nak kita tutup blog.. baru la derang rasa best... btul tak??


5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

Kak Finas

tak pernah jumpa dier.. tapi.. sejak kenal thru blog.. rasa warm sangat ngan akak ni.. sangat baik hati... sangat cam mesra gitu..

pastuh... pencinta kucen.... kan kak kan... saya kalau g mana2 jumpa kucen2 nyer gambo ke.. apa2 la kene mengena ngan kucen.. mesti teringat akak.. heheh...

kak, we need to meet up kan?? lama giler kenal tak terjumpa2 pon..:)



6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag

jujue
filla
ila
moon
mai

1 comment:

darling8tabby said...

heheh..tu la kita kenal dalam alam cyber ajer..hehe..
so far akak dah jumpa zizie...
nanti aaa...insya allah..we jumpa for kopi2..hehe