Wednesday, May 13, 2009

The One With the bonding moment

Ok, this will be a short entry... coz I am out of time (meaning, busy lah tuuu)...

hahahhaa.. tapi tuhla.. bak kata filla.. gatal juga nak mengupdate.. kan kan kan?

I'm bored actually... damn bored.. and tired...!

So... I browse the pic files in my laptop and found these.....

kelaka tul bila 2 beradik nieh membonding..

as usual, kak long sangat poyo cuba nak suh adik posing cam dier..
apakahhhh.... kan?

:P
::Aish muka tak puas hati jeee::

:: cubaan kak long nak suh adik pose ::

::cian Aish, nak menerap pon tak selesa::

::Aish cakap.. ahh.. malas la layan mummy ngan kak long yg giler amik gambo ni...::

hehehe.. tuh je nak update... filla ko jgn marah aku entry cam bukan entry ni okeh?
:P:P:P

6 comments:

Baby Lyana said...

comey nya...

JuJue said...

cutenyer..2 bradik nih. tetiba plak rasa tak sabar sabar nak banak lagi...
kena kerja lebih masa lah mcm nih!!huhuhuhu...

genny da bomb said...

budak 2 org ni mmg kiutlah..nk geget pipi kakak tu bleh???geramm

Mrs.Nury said...

hahaha sama mcm balqis..biler mukhlish tgh meniarap dialah org paling menyibuk...bila org sibuk nak ambik gmbr adik dialah jugak sibuk nak interframe.Anak-anak cute kan gelagat diorg ni.Ni still kecik lagi if dah besar tak tau camne

ila de cute said...

pandai nya kak long nak ajar aish bergambar...

lenny geram betul aku nengok si alya ni...gebu je....nengok tangan dia bam bam....yummyyyyy

snazzynsuch said...

omg.. tengok air liur aisy atas katil.. hahaha...
comel nya aisy lenn.. dah bam bam... huhuh...