Wednesday, April 27, 2011

The One with the Birthday starts early

Syukur Alhamdulillah...
Allah has granted me another year, to live in this world.. to breathe... to be able to be with the people that I love... Can't be more than thankful for this.... SYUKUR, ALHAMDULILLAH...

Eh, macam nak buat speech menang award pon ada...
kalah artis... mengada okeh..:P

Anyway.. I really wanna say zillions thanks.. to my beloved hubby.. for sticking up with this tough cookie of yours.. muahahhahaha... yea saya tau saya degil, and bodoh sombong juga selalunya..tapi saya juga tau awak cinta saya jugak... tak kire la saya camana pon.. kannnnnnnn...? ohhh... awak sangat suhweeetttt... saya pon cinta awak juga tauuuuwww... ahhahah..**mesti korang rasa cam...lempang skali nak** hahahhaa.

Ya, my birthday starts early this year... but, I tak nak ngaku I tua sbb i mmg tak berapa nak sedar diri... umur dah BIG 33 pon tak sedar.. konon mcm 23thn (en zamzari, taun nieh umur I naik berapa taun?)... again, thanks to en zamzari sbb dari bulan 2 i dah start mendapat besday present I...

hehhehhe... dimulakan dengan....

MAC BOOK AIR!

Oh adalah chenta.. tapi takder la sama chenta kat awak tuuu... of course awak menang berjuta kali lg kannnnnn....

Then... I telah menghint2 nak beli Digicam. Ini seme I nak salahkan Filla jugak, dier la.. buat entry Digicam dier.. I terus cam terasa nak beli juga sbb i nyer digicam.. I beli masa belum kawin OK! giler berkurun sampai nak carik memory stick dier pon.. dah obselete! So, nasib saya adalah baik... en zamzari kasik green light... ptg tuh jugak pegi SONY.. dan hasilnyerrr....

SONY NEX5. TQ luv... I lap you lahhhh!

Sebenarnya, I nak menggedik beli Digicam itu juga sbb upcoming trip (eh, dah lepas dah la kalau ikut tarikh arini..:P) Thanks again to en zamzari, kerana membawa saya mengikut anda ke London.... hehehe... gembira tak terkata ala2 nak melompat2 bila tau dapat pegi.. yeays... and I couldn't ask for more... confirm kene panah petir sbb tak sedar diri.. muahahhaha... (ohh.. saya masih utang korang seme entry london kan? nanti yer... saya akan buat juga..:P)

Then last week masa pulang ke rumah Mama, derang telah celebrate besday saya di........ Sekinchan Ikan Bakarrrr.. sponsored by Ayu... yerla.. org dapat increment and bonus best, haruslah belanja kakak ipar dier nieh kannn.. hehhehehhe... we ate bersungguh2... dan disudahi dengan Alya muntah2 sbb dier loya... hahahha.. i think dier demam pon yer... so dier muntah kat situh.. kesian org kat kedai tuh kene cuci muntah Alya... ampunnn... pastuh jgn tanya gambo makanan.. mmg takder.. makanan sampai kitorang jd piranha.. terus serbuuuuuuu!

Belut anyone?

Cantik hijau epal nihh... boleh buat theme baju raya niehh...

Daddy and Aish

Budak muntah! ahhahahaha.. kesian dier...

Sebelum kejadian la nieh... :D, tgk asek minum air je..mana tak nyer kannn...

ha... ramai kannnnn! Adam tido plak!

Hehehe.. so, saya tak mau gedik2 mintak apa2..... tapi saya tau awak mmg sayang saya maka saya tau awak tgh prepare something utk saya kannnnnn... kannn.. kkaaannnnnnn? contohnyer malam td sudah mengajak saya dinner.... saya yg pelahap piih fliying chilis and makan macam org tak jumpa hari esokkk.. muahahhahahah... (again, jgn tanya gambo makanan.. I mmg piranha sangat skang nieh!!) pastuh telah mengajak saya tgk moviiiiiieeee yg sungguh suhweeetttttt.... thanks love! muaaaaahhhhhssss banyak2!

LOVE and other drugs.... besttttt!!!
Happy 33rd Birthday utk diri sendiri..!
dengan ucapan, belajar2 la ngaku diri dah tua..
muahahahhahahahhahahahah!

4 comments:

Nurul Aznil said...

Salam,

Hepi Befday!!!
Semoga panjang umur dan murah rezeki sihat selalu... semoga maintain slim-melim amin~ amin~

Encik Yang cuti kan hari ni sempena your befday. Best giler!

... AZWAAAAAAAN .....

Lenny said...

nurul: thanks dear!!! wah.. maintain slim melim tuh i nak amin banyak2... blom sampai target nieh nurul.. harus berusaha lg!

ha ah.. dier cuti sempena besday bini dier yg mengada nieh... agaknyer tak sanggup tgk bini muncunnngggg.. muhahahahhahaha....:D

idda said...

happy bday lenny!semoga makin meletopss...eh bape ribu digicam ko?senang tak utk org cam aku yg tak minah gadget ni

Lenny said...

idda: tak ingat plak. dalam 2600 ke.. 2800 ke camtuh.. around that lah..

oh yer.. sangat senang guna.. aku set auto je.. seme dier buat kan.. focus, macro, potrait, seme dier yg pandai sendiri buat.. sungguh sesuai utk org2 mcm kita.. muahhahahahah