Thursday, November 03, 2011

The One With the graduation and concert

hmm.. dah almost 3 minggu keadaan dalam rumah seperti kat klinik.. berganti2 pusingan demamnyer.. alhamdulillah.. I je yg masih gagah tak demam.. tapi ada gak hari2nyer yg rasa sengal seluruh badan... huhuhuhu.. itu bukan demam kot.. tp sbb faktor2 usia.. muahhahaha...

Last week kesian sangat kat alya.. dier start demam ari jumaat... so.. sabtu tuh macam masih teruk lg... sedangkan.. ahad tu.. concert and graduation dier... kalau tak pegi.. kesian dier bersungguh2 practice... dah ler dah bertaun2 kan skolah kat situh alih2 takkan time graduation tak pegi kan..

Budak nieh time demam pon boley senyum2... pasal apa? dah makan ubat siap2!


jadilah mummy ngan daddy dier doktor tak bertauliah... bagi dier ubat 6 hourly.. pastuh siap kira budget time nak bagi dier ubat so that time concert dier tak demam.. hahahha... alhamdulillah.. rezeki dier.. maka dapatlah dia turut serta time tuh...

kejap je kan dah abis dah pre-school. taun depan dah masuk darjah satu... lain pulak kisahnyer.. tapi takperla.. kita tgk apa plak kisah dier masuk darjah satu nanti kan?

sementara tuuu.... enjoy her performance on concert day...





and some pics as well!


beratur nak amik graduation cert

pose skit before amik cert...

yeayy.. Alya's first graduation! ahahhaha...grad tadika!

ngan BFF dier.. Qistina

oh dengan mummy adalah wajibbbb....

with class teacher - teacher Santee

with principal.. Ms Tham

Alya with Alya.. hehhe.. dedua nama Alya

nie.. mummy nyer yg lelebih niiiii...:P

Lastly, peace from meeeeeee........ muahhhs!

8 comments:

Anonymous said...

Cantik la Alya... Ranbut dia cantik sangat

Lenny said...

thanks Anon... Alya baca nieh tentu dier gembira tergedik2.. ahhahaha

Anonymous said...

Selalu baca blog Lenny. Link dari kak Moon.Salam kenal. Saya Atul, sorry tak de blog or akaun google.. that is why komen guna anon je

Lenny said...

Hi Atul,

thanks sbb selalu baca blog I nieh.. hehehhe.. blog nieh kadang hidup segan mati tak mau...

thanks jugak sudi komen... nanti I try citer banyak2 lg ok?

JuJue said...

pergghh dah macam graduation kat uni lah! hehee.. (maksud aiiii mak dierrr...)

Lenny said...

jujue: hahahahha.. itu la tuh.. mak dier kan hoverrrr! hahahhahaha...

Syahida said...

congratulations Alya the bam-bam..dah besar da anak u lenny :)

Lenny said...

thanks kak syida.. hehhe.. tuh la kejap je dah nak masuk skolah rendah.