Friday, October 21, 2011

hm.. ni entry nak mintak pendapat.. and maybe at the end kene lempang... hahahhaha...

camni u ols... handphone I pakai skang.. adalah hadiah besday I berapa tahun sudah tahh... before dapat aish lg.. so bayangkan lah berapa taun i dah pakai... sungguh baik i nieh... takder tukar2 pon phone.. maka sila bagik credit kat situh I mmg baik, penjimat and all the nice things lah yer.. hahhahaha..

tapi kan... skang nieh phone tuh pon dah cam hazab... harus la.. dah berapa taun pakai kalau cam barrruuu jer.. nokia samsung apple htc seme bungkus la kannnn... :P...

makanyer .... I telah menghint2 kepada en zamzari dengan asek mengadu betapa hazabnyer phone i skang... and telah menghint2 handphone baru yg I ala2 berkenan kan.. hahhahaha... sabo je ok.. nieh dah publish camni bukan hint namanyer... **paaannnggg** lempang skali.. hahahaa..

ok, camni.. i cam berkenankan iPhone 4S 32G Black (hamekkkk... giler specific kan?) eh, tapi tak kisah sangat black ke white ke la kan.... tp phone nie blom masuk sini kan... tapi itu bukan masalah... boley dapat dari negara2 lain katanyer.. ahhahahaa... (sannnnggguuupppp). anyway, soalan yg I nak tanya adalah... pakar handphone di luar sinun.... ok tak erk phone nieh? I know org seme tunggu iPhone 5, tapi kan nan ado keluar.... jd ini je yg ada yg latest... so korang rasa ok tak phone nieh?

I mmg macam tergedik2 dah.... and amat berhawap pada korang yang ada pendapat bernas pasal phone nieh.. silalah bg pendapat yer... or kalau ada yg nak tumpang beli sama since i nak pesan kan... boley la juga.. the more the merrier katanyer.. ahahhahaha...

pls yer darlings (wah darling terus...) i adalah sangat tak reti tapi gedik nak jugak phone baru....:D

thanks!!! muahhhhhsss skit!

3 comments:

JuJue said...

bagus dan sangat sangat best.. ko mintak 2 bijik (1 utk aku) sbb ia sangat best maka kena berebut2 dengan anak anak. so, 1 tak cukup.
putih pon cantik nokkkk... giler cun! tambah tambah fomfuan mcm ko..pakai putih..meletopppss!

Nurul Aznil said...

aritu ada belikan untuk 'tukang masak' opis ni. tak test pun tapi dengarnya bagus.
sambar jer, jgn malu, jgn segan :P

matasipit said...

If you're upradgin from iphone 4 to iphone 4s mmg tak worth it.. but if iphone 4s is your first (apple) phone mmg ok sgt2.. sila lah beli ya.. heee