Thursday, July 12, 2012

The One With the Secret revealed!! :p

Hahahhaha... Iyer I tau I keji kann... Masa boypren takde tak abis2 meroyan blog pasal rindu.. Aci boypren dah ada terus senyappppp!! Hahaha tak laaa.. I tak lupa u olsss... Tapi boypren kita deman tau.. So kita kene la jaga bebaik... Pastuh kita plak sambung demam... Skang... Alhamdulillah seme ok..

Eh, dah tau kan secret arituh? Takde dah la namanya secret pasal dah tau... Haaaa tuh laaa... I dah abis sekotak dah Ephyra tuh... Dah tambah beli lagik pun.... So you guys mesti tau, kalau beli lg tuh maknanyer apa?? Tentulah pasal puas hati kan??

So far, mmg I gembira with the result... Muka mmg nampak improvement... Skang nak mekap pon senang... Takder berjam2 nak coverina muka kan? Lite2 sudahhhh...

Pastuh kaki i jenis kering.. Mmg kadang siap bersisik ... Pastuh nanti mulalah gatal2....
pastuh i kan mmg jenis tangan tak reti dok diam.. bila i garu tau2 esok luka..
sungguh cerdik sekali.. 


Skang nieh oklah... kurang lah kering, and gatal tuh...


I nak citer banyak pun mcm tak cukup masa kan.... nie i kasik gambo muka (tp dah mekap lah opcoz)
ni tapi tak mekap beria2 tempek 20 tan bedak... lite2 sajork..












BTW, hiks... nak GEDIK gak bagitau.. I tgh try out satu Product nieh.. SO FAR I SANGAT HAPPY! ahahhaha.. nanti i hapget jugak result nyerrrr........... 


Kejap, nak JUMPING2 HAPPY sat.. ahahhahahaha..


ok till we meet again, nanti i HAPDET yer.... muahhss!

2 comments:

Mummy Iswatie said...

cantikkk

Lenny said...

thanks watie..:D