Monday, September 15, 2014

The One With the post mengaderrrr.. ahahhahah

Hi everyone...

ahaks... gedik bagai hi everyone ni kannnn.. nak kene lempang je rasanyer.. ahhahaha..

skang cuti skolah kan... utk mummy seperti I ni.. time nie rasa rileks la skit tak berkejar2 nak antar amik anak kan... hehehhe.... tuhla kekdahnyer ada entry mengader mcm nie.....

dan2 terus ajak en zamzari lunch date kannnn.... :P gediks tak boleh belahhhhh!
alah memang bebetul pegi lunch je pon... naik tren.... turun tren.. laju2 pegi kedai makan sbb perut lapoooo..
laju2 makan.... pastuh pelan2 jalan sbb perut dah penoohhh... ahahhaha... lunch date la sangat kannn..
rupa org pelahap ada la niiii...

 Ni la lunch date I... gambo ni dia tak perasan pon I amik.... hahahha... kot tak harus ada fork or spoon depan muka dia tuuuu.... gambo I takder sbb I lapo.. lagipon.. perlu ke? bersepah dah muka I merata2 kannn... :P

kitorang makan kat Waroeng Penyet ... I amik Ayam Bakar... en zamzari Ayam Penyet... makan ngan cili dia tuh.... rasa mcm pegi makan sambil jogging boleh? berpeluh2 pedasss... tapi pedas2 pon.... tambah2 gak sambal tuh..... pastuh terjulur lidah kepedasan.... haish malang betul la dapat bini perangai gini.... ahahahahahhaha....
macam ni kata dating? errrhhhhh pengsann..

tapikan... I is memang mcm tuh... i still remember first time kuar dating as couple kannn.... masya Allah... boleh tak i ni makan sampai kedai siap bersila kat kusi... makan ayam pon pakai tangan je...... makan sungguh2 sampai abis...... pastuh dah makan siap nak singgah ladies.... toksah tanya la buat apa kann... tapi just imagine lah... first time tuuuu  kuar date mcm gitu gayanyer..... ahahhahahahhaa.... PENGSANNNN!!!!

tapi... time bercinta kan.. kentut pon wangi... makanyer masa teringat I cakap ler ehhh.. sorry I buruk perangai... dia cakap la.. takper.. i suka... comel je... ahahahhaa..... time tuh seme pon comel, ye dak? skang???? comel jugak kot.. tapi lebih pada comottttttttttttttttttt.... hahahahha...... 

ha.. dah dah...  kang tak abis melalut..... waktu lunch dah nak abis sila buat kerja ehhh...

1 comment:

eray ayang said...

lama dah tak lunch date. tapi lega sikit cuti sekolah, tak kelam kabut nak hantar anak ke sekolah.

http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/09/harga-mealshake-terkini-sept-2014.html