Tuesday, June 30, 2015

The One With the busy bee

Huhuhu.. aduhai.... korang rindu ekkk? 
amboii.. sejak i rajin update blog, makanya tak update sari terus rindu ek?
hahahahha.... i ols adalah busy.... pastuh.. gile sakit perut...
kene ceri beri ok... tak tau kenapa... ngan bawah lidah ada ulser siap..
aduhaii... :(

tapi bila i check, tgk ramai plak yg cakap kene ceri beri these few days..
kenapa ek? i masak sendiri most of the food... so kalau cakap sebab beli kat bazaar tuh mcm tak jer..
tapi... kene gak... ke sebab air kita tak bersih? seme pakat kene?
tak tau le.. tapi arini masih ada saki baki lg.. :(
hopefully by tomorrow better lah..

Weekend arituh korang buat apa?
I balik UK... celebrate besday Mak Ngah... hehehe..
makan banyak gile... sampai tak larat nak bgn.. ahahha..
ada nasik paela? ke apa tah i dunno how to spell or even pronounce it!
ada sayur campur, ada ikan steam, ada dalca, ada kurma ayam, ada kerabu taugeh,
ada sotong goreng tepung, ada nestum butter prawn, ada kek, ada kuih2 yg bermacam jenis.. 
yang tak ada apa tau? GAMBAR! ahahahhahaa.... 

semua focus nak makan je makanya takder la sorang pon nak amik gambo kannn?
ahahhahaha....

lps terawikh, kitorang potong kek ...
celebrate sekali besday en zamzari... hehehe..
senang 2 in 1 kan??? sila abaikan muka tuan tanah kedaung tuh yer..
baru ala2 terlelap... sbb tidokan twinnies.. mummy T E R L E L A P sekali.. 
TER je tauu.. bukan sengaja..





Hari Ahad pun buka puasa galore... mcm2 ada.. laksa ada, mee ada.... kuih2 seme ada... ha tapi sama lah.. gambo tak ada.. ahahhahaha....

Di sebabkan I ceri beri, tido malam pon tak bape lena.. sbb asek g toilet.. ni pon ada rasa2 gak lg ni..
haish sabo je la kan... :(

Hmm... ptg ni nak masak apa yer utk buka? Takder idea lah... :(
Cer korang bagi idea skit..

2 comments:

Fiza Zasmi said...

Kalau air xbersih memang boleh kene dear..

Lenny said...

la... ye ker... tapi kita pon mana nak tau air yg dibekalkan tuh bersih kee tak kan?

tapi dah masak... meaning kuman tuh mesti degil kannn...