Friday, January 14, 2005

The One With the learning how-to

Hehe...

2nd post of the day. Thanks to Zaini sbb tulun ajor camner nak buat link.
Rasa lawak pon ada sbb seme tak reti.. hahha.. takperla.. esok2 terrer la kan?
Sok2 org pon puji gak kat blog derang(cam zaini kene puji kan zaini kan?)

Taktau nak tuleh apa still... sbb seriously... tgh sebok nak blaja benda alah nieh..
As usual... ari first mestilah excited asek nak reply comment.. asek sebok nak post message..
benda kecik2 pon nak tuleh.. hahahha... takper takpe.. saya budak baru belaja..

takpela ... later..

6 comments:

afza said...

*yawn*

Lenny said...

Ngantuk p tidoo.. bot per dok nguap2 kat sini? mentang2 besday boy.. ke.. ko nak aku post arini besday ko??
hehehehe...

za1nee said...

nasib baik apza menguap kat blog lenny. kalau menguap kat blog aku siap ko apza. :))

roimsugab said...

the kudos should go to apzaaa..zaini pon ciplak dia nye script :P

Lenny said...

Apza.. ko ngumpat aku kat katik erk tadik? tak baik tau ngumpat org.. berdosa.. nanti aku doa ko turun tangga tak jumpa dah awek2 daimler lagikkkk.. baru ko tauuuuuu!

Lenny said...

Ye ke Mior?
hehehe.. okla.. thanks kat apza gakk..
takperla.. arini besday dier.. biar dier happy skit org banyak bagik perhargaan kat dier..

eh mior.. aku add link ko erkk..