Thursday, July 31, 2008

The One with the 'conteng-conteng' session

Entry nieh patutnyer dah basi sangat dah.... tapi sbb aku biasala kan.. suka mengembalikan nostalgia lama...
and furthermore... suka aku je la nak tulis menda2 pon kan.. ahhahah... so here goes..

Owh.. before that, before I forget.. hehehhe..

SELAMAT PENGANTIN tak berapa BARU to

AFZA & SYABAN...

hehehhe... semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...
aminn...

We went to both sides (KJ and Kuala Kangsar) as both were our close frens..
Tho having so called 'morning-sickness' during that time, tidakku melepaskan peluang pegi!

And furthermore, for the reception ceremony at Kuala Kangsar..
aku dah berjaya menjadi tukang mekap tak bertauliah.. di bantu oleh Ika..
hehehhe...

nak tgk hasilnya???
hehhehehe.... camner? ok tak??? hehehehe... first time nieh nak mekapkan org..
dah ler mekapkan org kawinnn.... gelabah cik kiah sampai peluh2 ketiakkk..
tuh la.. saper suh dah pregnant 2 bulan lebih pon sebok2 nak pakai kebaya lg..
mau tak berpeluh2 ketiak kannn... hahhahahha..

Anyway.. I enjoyed doing kerja menconteng ini...
and of course, I enjoyed their wedding so much..

Semoga korang berdua dimurahkan rezeki..
dapat anak2 yg comel2 belaka...

aminnn...




Note: nak tgk gambo kawin derang yg lain... pls visit here

10 comments:

afza said...

aku mmg comel.

*dengan nada merendah diri*

Lenny said...

chaitt.. perlu ke ko comel???
ahahhahahahha

shafa said...

bukan nak bodek tapi ikhlas laaaa...memang cantik mekap sesuai ngn bajunya...sepadan ngn baju mekap nya...

Kasih Aleeya said...

uik poms! aku dah agak dah..ko tanyer.. mesti ko yg makeup.. cun lahh..pandai nyer ko..aku ni minat gak..tp takott..kang tgn aku gigil2 makeup org..kuakakakkakaka! len kali ko make up aku leh?hehehe

snazzynsuch said...

cantik la lenn ko make up..
nanti aku ada dinner ke aku suh ko makeup je la.. :P

chikanoz said...

wah! udah boleh jadi mak andam nie. he he he.

darling8tabby said...

amboi lenny pasni leh jadi mak andam dah..cun ok..

zaini said...

walaupun barang2 mekap ko letak dlm plastik beg je, hasilnya amatlah mamuaskan. agaknya sebab tu mekap cun kot :))

Lenny said...

shafa : terima kasihh... percubaan pertama tuh... saya mmg suka bab2 conteng2 nieh..

filla: hehehhe... kang aku cakap aku yg mekapkan awal2.. ko tak nak comment bebetul.. ahahhaha

tini: boleyyyy... takder hal...

chikanoz : isk awak.. tak boleh lg la.. tak terer pon.. itu main2 je..

darling8tabby : kak.. tq.. tapi.. tuh memain je. saje suka2...

zaini : hahaha.. tuhla pasal... Yang dok cakap.. apa la....mekap mahal2 buh dalam beg plastic je.. tak profesional langsung! ahahha.. aku malas nak usung bag besar2 ler... :)).. takpe la kan.. asalkan pengantin nampak cunggg... kan?

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

Pandai jugak ko len makeup org ek.Not bad....:)