Monday, October 27, 2008

The One with the MAC smallest girl

Me and my mom went to MAC sometimes back...
My mission is to get some new colors, and my mom would like to purchase foundation and powder..

But then... look what happen???



Instead busy entertaining us, they choose to entertain Alya...
tersengeh2 la minah tuh kene make up bleh? And pas balik tuh.. mmg pantang tgk mummy make up.. dier pon nak sama...

Anak oiii... kopak la mummy camni kalau awak tuh kecik2 lagik nak layan MAC... sabo je lahhhh...

6 comments:

Anonymous said...

kak lenny,

tak tahan nyer tengok alyaa make up..hehehe

so cute..habislaa pokai macam ni. Kecik kecik dah pakai mac

-fidzza-

chikanoz said...

i am sure the people at MAC cannot resist to makeup alya as she is so adorable. :)

Lenny said...

intan: hahaha... tuhlaaa... mmg kopak la maknyer kalau dier dok tenyeh MAC maknyer...

chikanoz : hahha.. derang cakap kalau nak part time baby sitter.. antar je kat MAC... derang bleh jaga...

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

alaaa comelnyer alya biler dah dimakeup kan.Emmm biasala tu lenny budak zaman skrg diorg sgt peka dgn ape yg kite buat.Balqis pun skrg dah pandai nak make-up2...Dia tgk nury pkai lipstik ngan bedak foudation dia pun sibuk nak jugak smp kadang2 tu senyap2 dia pakai sendiri hehehe..

Takpe alya kecik2 blajar pkai MAC ek...nanti dh besar bleh share ngan mama hehehe :)

Azie N Arif said...

kah!! kah!! kah!!! kelakar lah alya ni...kemain bermakeup dia...boleh duduk diam plak tu..hasilnya pun tadaaa!! ciut miut sgt!!! heheeh..kalau anak aku...tak boleh duduk diam...karang lipstik sampai ke mata...Tp anak aku sofea tu mcm jantan...tak minat nak bermakeup ni..kekadang offer nak pakai lipstik pun takmoh...adoiii apa nk jd anak aku ni. Bile aku citer dgn mak aku...dia ckp aku pun mcm tu...kecik2 mcm tomboy. Tp bile dah sek men...dah start nak menggatal baru tukar perangai ke perempuanan...itu pun..brutal masih ada. Mujur boleh berubah kan...heheheh

Miss Moon said...

wah manyak comel la ..

aku rasa alya la model mac paling kecik skalik . len nko tak mintak royalti ke akakkaka

untuk badan nya alya nih kecik kicik pun dah pakai mac . Auntie moon bila umor 25 thn baru merasa MAC tauuuu