Monday, September 28, 2009

The One With Salam Aidilfitri....

Org dah seminggu lebih beraya.. aku baru sebok nak wish kan?

but.. better late than never.. ahahhahaha.

To everyone out there...

Selamat hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir dan batin...
mintak halal makan minum..
mintak maaf terumpat terkeji..
mintak maaf segala2nya lah..
semoga hidup kita lebih di berkati... amiiinnn..

Hajat hati arituh b4 raya nak buat entry nie..
tapi balik kg dah tak sempat sbb bz menganyam ketupat..
masak2.. and melepekkkkkkk... penat okeh!

tapi takper... hasilnyer.... ummppphhh!!!
i ate like there's no tomorrow...
tatau nape.. asekkkkk laaaappooooooo jeee...
:D

This year.. we celebrated Raya at Bkt Badong, Btg Berjuntai..
My PIL pun tak balik ke Utara, so they came over to my parents house masa raya pertama..
syiok seme ada time raya first tuh....

I didn't take a lot of pics... bz la kononnyer..
tah bz apa tahh.. bz makan je rasanyer.. ehhehhee..
perut pon dah kedepan niehh... hahahha...
takperla... setaun sekali kan?

Hopefully you guys had a blast Raya too!!!

Salam Aidilfitri from all of us:


Yang Zamzari Habali
Lenny Sunarti
Yang Alya Mysarah
Yang Aish Zachary

"Maaf Zahir Batin..."

7 comments:

JuJue said...

kenapakah aku begitu tertarik pada background pink & hijau itewww sangat sangat cantik.

apantahhh lagi yg posing depan tu...lagiii lahh! takyah lah cakap kan... hehe..

selamat hari raya... tahun depan raya utara tau!

Lenny said...

background pink = umah mak aku..

background ijau = umah maksu aku yg vouge... sevouge umahnyer...

yg depan tuh... ehem2.. tau2 sendirik lahhhhhh.. perasan cunnnnn tuuuuuu!

ana said...

selamat hari rayer, dengar lenny nak dpt baby lagik yer.. tahniah..

genny da bomb said...

iye sama la ng jujue...sgt tertarik dengan wall warna warni tuh..huhuhuhu..tak tgk gmbo org kat depannya hahah..jgn marah lenny..cantik bangettttt..selamat ari rayaaa!!!

Lenny said...

ana: slamat hari raya gak kat ana... a ah.. insya Allah.. doa2kan both me and baby sihat.. selamat yer..

genny: tuh tektik tuh genny... kasik cover skit ke tak'best'an org kat depan tuh... mana gambo tak senonoh.. anak tunggang langgang.. sbb tuh amik background cun2 skit.. ahahhahahah... bley camtuh?

...$weE+ 666... said...

...alalalalala comelllsnyer! sumer2 pun comels... hehehe... slmt hari raya len sekeluarga! ingat lagi mlm tu alya call nak ckp dgn fenriz, sooo schweet of her! fenriz plak jual mahal huhuhuhuhuhuhu~

Lenny said...

zz: a ah.. dier nak cakap ngan fenriz tp fenriz sebok main bunga api..

pas letak phone dier cakap.. naper fenriz camtuh mummy.. dia tak nak cakap ngan alya... hehheheheh..

sabo je la anakku itu..