Thursday, September 10, 2009

The One With the tagging game

mak aih..lama giler tak update blog.. sungguh tak larat plus malas kot?
since kene tag ngan moon.. baiklah buat.. ehehhehehheh


1. Bekas kekasih saya adalah :
wah sangat susah nak jawap... ok ok.. seorang rock kapak? laki aku sure gelak guling2 skang nieh kannnn....:P


2. Saya sedang mendengar :
bunyik keyboard ketuk ketak ketuk ketak org tgh reply email ke.. org tgh chat ke.. aku pon tatau..

3. Mungkin saya patut:
naik ke surau dan tido.. sbb sangat letih cam budak kecik berpuasa..

4. Saya suka :
bermanja... hahahhaa... sungguh gedik!

5.Sahabat-sahabat baik saya :
ramaii... semua sahabat2 saya baikkkkkk2 belakaaa.. sayang mereka semua!

6.Saya tak paham :
kenapa org masih nak wat meeting sampai kol 630ptg or 7mlm pada bulan puasa inniew? tak tahukah kita org sedang berpuasa?

7.Saya kehilangan :
selera makan.... tapi tak kurus pon.. ahahhahaha...

8.Ramai yang berkata :
ko takper ko keje senang.. gaji manyak... hmm.. yerla tuh manyak sangat ler gaji aku kan.... korang tatau... aku kuli german jeeee...:P

laki ko best... baik... erm.. tapi mmg betul pon dier best and baik.. time aku tak betul sangat skang nieh asek emo and also sakit je.. dier sabo la layan kerenah aku.. kejap2 suh sapu vicks satu badan.. kejap2 g buat air panas...
macam2 tul layan kerenah mak yong mabuk nihh.... tengkiu babyy!!! i lap u!

9.Makna nama saya :
kelembutanku... tuh pasal i lemah gemalaiiii... auuuuuuuuuwww!

10.Cinta itu adalah :
indah... tapi memerlukan pengorbanan dan kesabaran.. serta tolak ansur...
banyak lg tapi aku kang tulis manyak2 jd novel pulak...

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
tido kot? tak pon baru nak bgn sbb nak g keje... dah jd kelawar plak dah skang tak tido malam...

12.Saya akan cuba :
menyiapkan test script ini dengan sedaya upaya!

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
Forever? hahhahahhaha

14.Telefon bimbit saya :
dibeli oleh hubby saya for my birthday gift... walaupon blom sampai besday lg time tuh.. gigih pegi nokia 2-3 kali sbb masa tuh phone ni baru kuar.. ramai la nak kan.. so.. cam kene rebut2 tuhh.. ahahhahahah

15.Bila saya terjaga dari tidur :
tgk keadaan.. kalau terjaga sbb phone alarm bunyik... tekan butang snooze pastuh tido balik! ahahhaa.. kalau hubby kejut sahur... golek2 kejap... genyeh2 mata.... baru la bgn..

16.Saya paling meluat apabila :
erm.. skang nieh takder plak perasaan meluat.. so.. tak tau la plak saya meluat kat apa... hahhahahah

17.Pesta/Parti adalah :
besday party.. hahahahhahaha

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
tak suka sangat la hewan2 nieh... allergic!

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
20an... erm... waktu bercinta itu indah.. sampai skang saya nyer umur masih tak naik... kat takat 20annnn lg... ahahhahahahhaha

20.Hari ini :
saya berpuasa... insya Allah akan tahan... rasanyer nak buka puasa kat pizza ngan jaja n nazham.... tapi tgk keadaan dulu... taktau jd ke tak lg..

21.Malam ini saya akan :
tido kot.. kalau dapat tido lahhh...

22.Esok pula saya akan :
pegi keje awal.. sbb ada meeting pagii...

23.Saya betul-betul inginkan :
hmmm............... hehehhehe...

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
alamak.. ada jerawat baru tumbuh plak...

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
shopping mall pls...

26.Makanan Barat atau Jepun :
western... saya tak pandai makan makanan jepung

27.Bilik yang terang atau gelap:
dedua ok....

28.Makanan segera adalah :
meggi... cepat dimasak.. sedap dimakan...

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
tak cakap pape... cuma hug2 jeee.... ahahhahahah

30.Siapa yang anda nak Tag?

1. chics
2. mummy lyana
3. hotmama
4. fifi
5. jaja

3 comments:

alfian said...

motif tag aku ngan jaja! nampak sangat taknak menyusahkan org yg rajin update blog kan?! ahahahahahaha!

Baby Lyana said...

hmm.. rasanya mummy dah buat tag ni la...

idda said...

adakah ko pregnant lg lenny??sgt productive ok..heheh