Wednesday, November 04, 2009

The One With the surprise!!

jeng jeng jenggggg.......


duluuuuuu.......


eh, tak clear plak.. gambo malam.... sat2... carik gambo lain...

ha... terang kan?? boolllllaaaat tul anak aku..



soo.....skang???


....

........

.........


.........


............


.............


..............



.............



jgn marah.... tak lama dah ponn..



..........


..........



scroll skitttt je lagik..


........



........


ok dah la..kang aku kene penyepak plak kan..


.........


.........



so... what do u guys think? ok tak rambut dier camtuh??? ke suka lg rambut dier panjang? gambo tuh seme masa concert dier... a day after potong rambut... minah tuh sedey.. rambut dier pendek.... tuh moncccoooonnnggg jeee.... nak amik gambo skang pon dier tak suka.... nantila mak pujuk2 kot dier nak amik gambo baruuu...

so.. korang vote rambut dier panjang ke pendek??

14 comments:

zaini said...

she looks so vogue! lawa apa.. ala kalau orangnya dah lawa.. rambut cemana pun cantik gak :D

Lenny said...

zaini: oh puhleeaseee don't say that infront of her.. berangan chantek la pompuan tuh... but personally.. aku cam sayangggg gak rambut dier dah panjang...

...$weE+ 666... said...

alalala.... comey nyer alya rmbt pendek... suker tgk! tapi rasanyer rambut panjang lagi ayu jelita... hehehe... auntie jijie vote for long hair!!! winduuu alya! *muahz muahz muahz*

viruspadu said...

rambut pendek kot

mcm sweet sangat rambut pendek

comellll

JuJue said...

rambut pendek cute. rambut panjang comel sgt.

tapi..aku vote rambut panjang! hehehe...

biqque said...

bagi aku, panjang pendek, tetap comel sbb rambut dia straight cantik n lembut :)

bias la...sbb aku suka rambut straight! hehehe...

Azie said...

aku rasa not too long and not to short...sedang sedang...should be ok....tp skang ni pun dah ok dah...kalau nak panjang pun panjang sket je...as long still boleh ikat dan boleh buat dandan. Apa pun aunty azie adore alya sooo much...so chicky....a big hug for my fav gurl...muahhh

Mrs.Nury said...

geramla plak aunty tgk alya ngan rambut pendek...so debab so chubby & geram sgt2.But aunty prefer alya with long hairla dear.More girlish hehee

Filla ~ Kasih Aleeya said...

aku rasa pendek lagi cun kot?hahahah... so saye vote rambut baru alya!!!

genny da bomb said...

ehhh comeiiiii nyeee...saya prefer dia yang rambut pendek niii..kiut2 betul!!

chics said...

Pendekkk

happy2gether said...

Emm rambut panjang nampak ayu...tapi rambut pendek ni nampak cute n sesuai utk dia gaks...emm saya vote rambut pendek...

Zuhaini said...

erm.. saya rasa dua dua cantik.. tapi kena tanya empunya badan la.. dia suka yg macam mana..

sebab rambut panjang cantik, tapi takut dia rimas... :D

Myra said...

haha..
nmpk da besar..
da remaja je.a
da la jiwa cm remaja..
haha
nway comel gile la mummy..
:)
haha
pndai pujuk die suro ptg rmbut pendek..
:)