Monday, January 25, 2010

The One With the 32 weeks and counting...

mak aihh.... lama btul blog nieh bersawang.. ahahha..
skang nie bz ngan work... sbb project going live soon..
project kat opis pon nak live...
project diri sendiri pon nak live..
ahahhaa...

I'm at my 32 weeks now... so... dah dekat gak la nak bersalin..
contraction pain pon.. bleh tahan gak suka suki datang kan..
ngan babynyer yg tak reti dok diam buat aksi apa tah kat dalam tuh...
sampai sakit2 pinggang di buat nyer... tapi takperla..
tuh tanda dier sihatttt... amin..

last week, ke.. last 2 weeks ar... lupa dah..
pegi checkup.. berat dah naik 64kg! sekian terima kasih...
hahahha.... skang rasa risau.. sbb camno la nak turunkan badan yg mmg sedia naik nieh..
korang yg baik hatii.. silalah bg petua....plsss..

ija bagitau dier dah turun 12kg... in 20days! wahh..
gempakkkkkk...kene tiruuuuu nie....... ija.. cepat share tips!

hm... list baby tak siap lg (padahal anak nomo 3... ngada cam anak firstla plak kan?)
ingat nak beli few things jugak utk baby.... takkan seme nak recycle abang aish nyer kan?
at least.. ada la skit mmg utk dier.... nie kalau laki mak baca sure dier cakap..
"alasan nak shoppinnnnggg la tuh.."

takder bie, i tak shopping banyak..... btulllll... tak tipuuu..

bulan nie dapat gaji sure kopak.. sbb nak beli barang2 bersalin..
dengan pati haruan lah... pill itu ini.... jamu what not..
bengkung bagai.. losyen halia seme tuh.... hm... budget2...
banyak juga tuuuuu........ takperla... janji sihat.. selamat.. kan?

nama anak, blom carik/finalise lg.. ahahha... 32 weeks pon tak tau apa nama anak nak buh..
yang pastinyer... nama first dah ada... mesti buh Yang...
korang yg baik hati, sekali lg.. silalah suggest nama...:D

okla... nak balik lah... nak rest! nanti2 kita jumpa lagik ok?

4 comments:

JuJue said...

letak yang jujuelopez. insya'Allah beriman lah dia nanti. kalau baby ko girl lah..

Mrs.Nury said...

dah 32weeks ker??wahh sgt cepat la plak aku rasa ko pregnant kali ni hehehe..anyway gender bb apa?Kalu aku tak kira anak no brape janji nk shopping jugak...kan..kan..aku doakan semoga semuanyer selamat yer lenny.Looking forward to meet u la beb b4 ko beranak.Friday lunch?

Lenny said...

jujue: ahhaha.... laki aku gelakkk giler.. tapi insya Allah anak aku laki lah....

nury: a ah.. dah 32 weeks.. cepat kan? insya Allah boy.. a ah la nury.. jom la lunch sama.. aku ok jee...dari arituh kata nak set date.. tak terset2 juga ek?

azdra-azdra said...

Yang Aish Zahin.. amacam?? sedap tak?? Zahin = yang cerdik..