Thursday, April 13, 2017

The One With their new haircut

My twin babies skang pandai nak melaram... sabar je... dah tuh sorang2 perasan... tah anak sape tah ni suka perasan... tak tau laaaaa... kihkihkih..

rambut derang dah panjang, so derang dah bising2 nak suh mummy bawak g potong rambut.... derang mmg biasa potong rambut kat Neesha's Bangsar... reason being, senang time bebudak kumon.. sekali hantar....

First time pegi sini, just because it is convenient.. tapi pastuh rasa mcm wahh.. barber kat sini power la dia potong rambut sebijik ikut sample yg di tunjuk... memula skali Adam tunjuk gambar Ronaldo punya rambut macam ni.....


and result rambut adam...... ok kan? sharp la dia potong jadi ok...




aish pon dia potong elok... tapi aish suka tukar2 style.. tetiap kali pegi dia akan survey dulu dalam kedai.. tgk gambar mana yang being displayed yg dia suka, then dia cakap nak potong macam tu... so far, derang mmg happy with the result.

ni afiq aqil pon sama... tunjuk gambar no 20 kot tak silap i.... masa potong rambut lg dah senyum2 perasan .... dalam hati mcm berkata2...

"confirm laa hensem pas siap nii....."

tak caya? haaa.. nengok gambo derang senyum simpul time kene potong rambut ahhahahahahahha



dah siap potong, masing2 mintak mummy amikkan gambar... kihkihkih.. anak sapeeeeee laaaaa suka selfie niiiiiiiiiiii??????







masuk kete siap afiq poyo pakai spek... as usual, kalau pakai spek itam tuh ala2 menambahkan hensem la kot kan? ni dari adam lg mcm tuu.... tak paham acik kenapaaaaa... :P


ok sape2 nak pi serbu kedai ni... nama dia Neesha's Salon. Jangan tak tau... KJ pon potong rambut kat sini tauuu..
arituh ada terserempak, dia bawak anak dia potong rambut... ahkak mampo senyum je laa.. nak ajak amik gambo muka berlengas balik keje....... takper lenkali jumpa lagik I amik gak gambo pastuh crop letak gambar i yg senonoh skit ahahahahahhaa...

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)