Friday, April 21, 2017

The One With the Yang Adam Harriss 7th Birthday

Throwback entry.

Adam aka Adik was born in March, mummy nak post bulan April... sebulan lewat, ada apa hal kan? ahahhaa.. mummy bab2 post lambat mmg biasaaaaa... and sangat hebats..

Hmm.. bila citer pasal Adik ni.. too many mixed feelings ada.... dari kecik my close friends cakap, finally ada sorang anak ko muka cam ko.. ahahahhaa.... yeah, adik punya kulit a bit tan compared to kak long and abang ... but now since semua dah bersukan seme lebih rentung dari mummy.. ni kes mummy tak nak ngaku kalah nak kata dia putih jugak  kahkahkah....

Adik je sorang darah dia sama dengan Mummy.. anak2 lain seme geng daddy.. maybe sebab tuh Adik pon baik hati (ya Allah ni entry Adik ke entry Mummy perasaaaaannnnnnnn??? confuseee la pulak ).. Adik mmg selalunya helpful, observant... tanpa suruh dia akan buat sesuatu... and of course kalau kene suruh dia surely akan buat...

and sebab tuh jugak.. abang ngan kak long selalllluuuuuuu la buii adik suruh macam2.. geram betul mummy... 

Adik ni sohek gak, macam mummy.... kalau adik kene marah... dia akan blank terus... tau2 dia nangis je kang.... so kalau nak tegur nak ajar ke apa ke... jangan ler tinggi2 suara... terus la nangis or dia akan tunduk bisu macam batu keras terus.. ehhehe.. lain anak, lain peel nya kan?

Perangai Adik yang macam daddy.. biasanyer adik akan kemas balik barang dia amik, and letak semula kat tempat dia amik... observant.... nampak orang tgh susah nak buat something dia cepat2 tolong... 

Adik dia macam ada aura dia tersendiri... orang2 yg baru jumpa dia pon akan rasa dia ni happpyyyy je orangnya.... ramai suka cakap2 dengan dia sebab dia mcm always happy.... dari kecik dia camtuh... 

Adik cepat gemuk.. tapi cepat gak kurus.. kalau jd potato couch je... boroi and tembam lah pipi.. tapi dah start main.... kurus la balik..... 

tapi, walau macamana pon... Adik will still be my darling Adik, despite dah ada 2 orang adik lagik skang... ahahahhaa... 

Happy 7th Birthday Yang Adam Harriss!!




Semoga Adam akan dapat semuanya yg terbaik ... di permudahkan segala urusan.. dan sentiasa berada di dalam rahmat dan lindungan Nya...

We love you!       

2 comments:

Zuana said...

happy birthday..

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)