Tuesday, March 31, 2009

The One With Alya again..

Selain berposing, Cik Alya juga sangat suka berangan...
oh you just got to see her daydreaming...
sangat kelakar ok..

I believe she is being influenced by all the sinetron..
since most of the times when she goes day dreaming, she will speak in Indonesian language!

"Kamu mau ke mana?"

"Jangan begitu... gak boleh dong!"

"Mana anak (pls stress on the 'k' ya) saya (saya as in bahasa baku)"

and macam2 lagik la yg dier angankan..

Another thing that she lovesssss to do is singing..
When she sings.. she will make this one kind of voice..
ala2 sengau type camtuh ... tatau la persal..
I guess she tried to imitate the singer kot?

Don't ask me about the lyrics.. she will go on and on using her own creativity and made up the lyrics by herself... janji ada munyik gittuuu...

Here's 2 video that I manage to capture her singing...
tapi movie ni terbalik... how to make it not terbalik ek?
anyone can help me?


video video

10 comments:

chikanoz said...

confirm alya dah besar leh masuk talent contest!

fifi said...

ckp bahasa indon coz influenced by sinetron? are you sure? bukan it's in the blood ke?*lariiiiiii

fifi said...

second video 0.24-0.27 "besarkan dada"???? omg.

Lenny said...

chikanoz: hahah.. tatau la lagik kan.. tapi dier nie malu kalau depan org... syiok sendiri suka la...

fifi: hahhaha... mak blood lain nyah.. tak cakap bahasa camtuu.. ahahhahhaa...

fifi lagik : weih... sesakkan dada laaa... bukan besarkan dada...:P ahhahahahha.. sabo je lahh...

biqque said...

lagu aizat tu ending dah sayu sedih dah...hahaha!

eiii i luv her hair!

genny da bomb said...

wooo...sgt geram tgk si alya ni..rasa mau geget tgn dia tuh..eiiii peluk best nihhhhh..hihihihi...neway salam perkenalan dari saya jugak..bout langsir yang awak tanya tu saya dh komen kat blog saya hehehhe..

sama la nuqman pun cakap skema bahasa baku yang mmg nk gelak le..dia ni terpengaruh dgn katun yang dh translate tuh..pandai je tuko bahasa time tgk katun..hehe..

...$weE+ 666... said...

LOL! super cute!
i actually sang along with her... ahaks!!! pandaiii alya! sooo clever! suker sgt! more videos plsss lenn... hehe... siap request tu! pipi alya tu kalau auntie jijie gigit karang, takde mahap tau!!! gewammmmmmmmmmmm!!!~ *muahz muahz*

pasni alya bleh ajar adik aish plak sing along k? ;-)

p/s: psst, lenn yg video ni kena amek melintang bila shoot video baru dia tak senget camni. takleh nak wat per dah kalau dah senget. hehe...

ila de cute said...

wahhh kagum sey ... sure kalau gi karaoke dia conquer mic ni... hehehe

zaini said...

simplest way of how to rotate video (needs win XP though):

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/knowledgecenter/mediaadvice/0075.mspx#EPD

JuJue said...

hhahahahha pecah prot aku gelak tgk alya nannyi.. tapi cute sangat2 lah. suker aku tgk!

tp lawak plak... bila aku byg dia ckp indon.. hahaha.. kalo aku jadik ko..dah pecah prot gelak gulingn2..