Tuesday, March 17, 2009

The One With the girls lunchie

Had lunch with Ila and Mai at Nandos..
Syiok gile coz lama tak jumpa..
lama tak borak2.. lama tak share2 feelings and all kan?

Besides that, lunch was good.. sedar tak sedar..
abis makanan kat pinggan.. all of us had almost the same thing..
1/4 chicken ngan 2 sidelines..
air plak... ila ngan mai amik ice lemon tea.. and I had light coke..
sempat lg tuh.. dah order pk baik amik satu je ice lemon tea sbb bottomless, pastuh beli je satu tin light coke kat luar.. lg murah! ahahhaha..
Actually it was a great outing...
dapat share our thoughts and feelings..
Cam kita cakap tadi.. we should do this at least once a month kan?
nanti kita plan2.. kita amik cuti just to do the girls stuff..
mesti best kan??

So ila, apalagik... plan2 lah.. nanti bleh kita outing release tension...
kan kan kan?

Filla, pose2 gedik nieh.. khas utk ko...:)).. dengan ucapan.. jgn jeles yeee..

4 comments:

happy2gether said...

Thanks Lenny sbb join kami lepak, rasa release tension yg ada kat kepala...kelakar betoi kat nandos tu...saper punya yg paling besar?hehehheh

We should this again key?miss betoi melepak ngan kengkawan nih...amacam Melaka jadik x? jom aa...

Kasih Aleeya said...

uihhh sajer ko membakar2 hati sanubari aku kan kan?? bukan sbb aper tau..tp sbb nandos tu!!!! hahahah... weii kita salu kalo jumpa mesti plan nak amik cuti sehari nak lepak2 kan? mcm tebas kening ker.. tp lps balik ilang mcm tu jek plan tu kan? ada tak sesaper leh pass kat aku MC free?? hahah..kalo dpt konpem aku kuar ngn korang!!! satu hari suntuk sampai stok muntah..hahahahah

Mrs.Nury said...

alaaa lenny...korang outing tak ajak aku pun.Aku pun dah lama tk jumpa & chitchat ngan korang....rindu seyyy.

ila de cute said...

lenny....tagline semalam ialah..."akak punya paling besar" hahahahah lawak gile... tapi memang pun ko punya ayam paling besar... hahhahaha

mai, thanks tolong drive smlm...

windu le dgn korang... betul le kita kena date sebulan sekali utk merelease tension...
fillanie, jom le join...kalau leh amik mc free, wajib le aku ni tetiap minggu ada mc...hahhaha