Thursday, March 12, 2009

The One With Darren's birthday Bash

Received an instant Message... YM to be exact from Zizie, inviting us to Darren's 5th Birthday Bash...

MSNed Mr Hubby, asking if he is free on Friday nite and he said yes!
Yippieeee.... lama giler tak g bash mana2..
been on confinement, and also katak bawah tempurung..
plus nobody knows me (katanye mak low profile gittew)...
so.. takder la sape2 ngajak pegi bash kan..:D

Hari Jumaat.. dengan pantasnyer cepat2 siapkan keje and balik awal..
semangat nak pegi birthday Darren katanya kan.. dah ler dah siap2 janji ngan Nury time lunch (sempat jumpa Nury kat Mid Veli lg tuh kan)

We arrived a little bit late... tapi since seme org lewat.. masih terasa cam awal la kan... jam skit arituh.. Friday kan.. lagik2 ujan.. sah2 la jam!
The birthday cake was super nice... Football theme..
Alya mmg hooked to the cake, together with Fenriz... dedua siap tarik kusi dok sebelah cake, while the birthday cake shy2 cat tak nak potong cake..

Mesti dalam hati Alya ngan Fenriz.. tak nak potong meh la aku je potong kek tuhh... :))

Met Zizie(of course, kata tuan umah kan?) and Gee (lama tul tak jumpa).
Nury can't make it sbb Mus balik lambat... takper Nury.. nanti kita dating ari jumaat sama ila skali okeh?

All and all.. it was fun.. I guess the momies enjoys the bash more than the kids..*wink kat zizie*... I know Alya had a lot of fun, she won a lot pressie too.... and she loves the cake so much... mintak tambah 2 kali!

Alya ngan hadiah bola...

Menang hadiah lg.. main apa tah ni..

Aish with daddy... enjoying the party!!

To Zizie and kak Nurul... thanks for having us there!

6 comments:

Mrs.Nury said...

tula pasalkan...frustnyer aku tak dpt join aku dh beriya2 nk g mcm ko katala dh lama tak berparty kan heheh :)...ok lenny set friday biler free2 buzz me kite window shopping kat MV hahaha :)

...$weE+ 666... said...

yayyyyyy!!! dah update!!! hehehe... sukerrr sukerrr... thanks to u dear for coming... ramai tak dpt datang ari tu sbb mmg last minit invite kengkawan. tak dpt confirm tempat, tu yg last minit. kejap nak wat sana, kejap nak wat sini, hadoiii... thanks sbb sudi meredah jammed yg mak aiii, sakit jiwa okehhh!!!

suker sgt dpt jumpa baby aish zachary yg bermata grey itu, auwww!!! mak tak tahannn tergoda okehhh... sgt hensem! rasa mcm nak curi bawak balik. sib baik baby boy, sbb dah ada fenriz tak kecoh sgt arrr... kalau baby girl, silap2ada yg meraung hilang anak malam tu... hahaha...

banyak gak amek gambar ek... siap snap sana sini tu... suker... :-) best tengok alya kick bola... siap dpt hadiah lagiks... fenriz tak puas hati jerkkk... hahaha...comel gambar dorg berdua kat depan cake tu. dah befday boy wat bodoh, dorang take over la kan... hahaha...

once again, thanks for coming dear... thanks for the pressie too!!! kita utang dulu k... *hugs* *muahz muahz muahz*

Baby Lyana said...

cake itew sgt cantik ok! hehehe...

twin, gi collect Mummy of the year award from my blog :)

Kasih Aleeya said...

happy bday tu darren! aku pon x dpt dtg..sbb friday tu mak aku kidnapped acih kat nursery.. tgh malam baru anto balik kat aku.. wehhhh zz dah lain okeh.. new look i like!! cantek... fenriz pon dah digondol ker..aper kes? hahah..tp kewl...baru jantan gitew..haha.. alya totap gobu... zachary mata klabu ke ko? perghhh anak mat salleh nie.. mak chop!!! heheheh..

Mama Hakimi said...

aiyakkk Fenriz dh botak??? y?? y??? tp still comel.. hikhikhik...

ana said...

aish... dah nampak comey sgt... geramnya.. cam nak gigit jer.. heehee