Thursday, July 26, 2007

The One With the break!

Look at the time now.. it is almost 12midnite and guess where I am now?
hahahha... u got me rite.. kat opis lg niehh...
tgh bertungkus lumus siapkan my transition document for China..
sbb nak hantar kat China local platform team tomorrow for review..

dah ler buat remote knowledge transfer(KT) je..
and during the telecon that we had the other day..
the local platform team in China bleh selamba badak speaks in Mandarin!
Ya... I do took the mandarin class before just to fill up my so call free time..
but at the end.. satu habuk aku tak tau cakap/paham ok!

So here I am.. terkedek2lah pegi SPRO, nak godek2 what is being configured to those 3 company codes in China..
supposingly.. menda nieh tak susah coz cuma 3 company codes.. tapi sbb buat remotely ko... jd cam nak mati aku godek menda nieh seme tauuu.. sakit nyer tulang2 serta bahuuuu... i need good massage!!!

and speaking of which... I'm counting hours now...
to have those break I need the most!! yezzaa.. saya mau memanjakan diri..
nak pegi spa.. massage.. manicure.. pedicure.. hair treatment... wooowwwweeeee!!!
yezzaaa... I am soooo looking forward for Saturdayyy...!!!

okeh.. telah mendapat semangat semula...
nak berusaha siapkan document bongok nieh..
so I could have the break I've been waiting for!!

and besides... I just ate a slice of yummy new york cheesecake from Bakerzin..
tempting? .... u bet!!

8 comments:

afza said...

jom pi massage. full body massage. >:)

Lenny said...

afza jom!

aku dah takder mood nak keje nieh...

esok sampai2 je kita g massage dulu eh? charge energy balik!

hahahha

cHikAnoZ said...

aiyo so kesian one u have to work till late2 night.. ish ish.. so not right.

i demand not to work today(friday) and head home rilex and then go for ur spa thingy..enjoy ur weekend yah.

darling8tabby said...

wow..u work late hours gak ek..ingat kan akak je..hehe...
sedapnye cake...

nazham said...

nak g bali jugak... huhuhu.. nak nasik padang.. nak wat scrub badan..nak spa.. nak lepak tepi gunung.. nak nak nakkkkkk....

Laydiefa Raiza said...

ha sibuk nak gi enjoy je.
dah siap preparation ke cik kak oi.
check weather, tukar currency, print out maps & itineraries.. (tapi i belum basuh baju.. kwang kwang kwaang).

...$weE+ 666... said...

tak sure nak kesian kat lenny or kesian kat alya... but bottom line, kesian both la... termasuklah kat Yang skalik... keje ni mmg slalu buat kita terperangkap dgn perasaan memasing kan... tapi lepas kesian, nak jeles aci tak??? zz dah lama tak gi massage ooooh... i need it laaah! :'(

bestnyer nak gi bali! jeles tahap meroyan dah ni dearie... hehehe...

E-Shoptalk said...

Hi,

Sorry for using yr blog as a platform to introduce our new online shopping website. But do drop by, yeah??

http://eshoptalk.blogspot.com