Wednesday, March 12, 2008

The One With the pool

Well... enough said about the polling result ya?
I'm not the right person to talk about it coz I'm no good in politics..
but nonetheless.. I did my part where I did went back to my hometown to vote!!

Alya got a pressie from Mai and Ila on her 2nd birthday...
since I lived in a small apartment(more like a flat), to we practically do not have the space to actually use the gift... so I brought the gift back to my parents house... and see the impact?
hahhahahahahha

even Abg Munir who is 12 enjoys the swimming pool(but I forgot to take pics... macam dugong ok!!!) ahahhahaha
Eventhough it was meant for small kids like alya and amira.. but both amira's sisters...
aeisyah and adibah pon tumpang sekaki!
I know Alya had a lot of fun enjoying the pool and accompany..

thanks Mai and Ila for the pressie... I definitely know Alya loves it!

9 comments:

kL said...

lorr.. nape tak guna Along nye kolam ikan je.. baru besau sikit :D

happy2gether said...

Yey! glad Alya loves it...splish splash...ehehhe mai pon tinggal kat apt, nak bg Syasya mandi manda kat umah pon xley...we work at the same building, tp jarang juper kan?take care!

zaini said...

aku rasa mak bapak nye mesti join jugak cuma ko tak letak gambar je :))

Lenny said...

malik: ahahhaa.... tak sangguppp tak sangguppp...

mai : thanks againn.... a ah. satu building tp jarang jumpa... been bz kan..

zaini : aku ngan Yang main bola je la kat tepi pool tuuuu.... tak masuk pon pool tauuu..:P

Kasih Aleeya said...

aku nk join swimming dlm cute pool tu leh ka?? hahah.. konpem suker bangat alya terjun main2 air kat situ kan kan..aku mandikan kasih kat bilik air jer..hahah..al-maklum ler umah kita tinggi gunung!!! kuakakak..

cHikAnoZ said...

teringat kat my niece and nephew.. kids simply love waters.

...$weE+ 666... said...

hope alya can fit the belated gift from us... sib baik tak belikan pool gak, ada terfikir tau... hehe...

Tinn said...

comel nya si alya tuh... geram gile..

lenn.. aku dah tukar blog address. Update link eh?
its http://www.snazzynsuch.com

Lenny said...

filla : marile.. tapi aku buh air skitt je la takut nanti ko masuk abis kuar seme air.. hahahha

Raj: ha ah kan... budak2... ala.. tak budak pon suka air gak kan..?

zz : dah pakai bawak g berjalan dah pon.. thanks zz.. love it

tini : dah updated.