Tuesday, July 06, 2010

The One With the Chief..:P

My mom bought me a black bling2 tudung..
through her eyes, it looks good on me and she told me I look like
'budak baik2.." (hmm... mak kata org tak baik yeee..:P)
and she requested me to wear this tudung when I send her to KLIA to perform umrah..

tapi kannnnnnn....
en suami saya cakap...
saya nampak cam ketua (chief) maid..
siap gelak sbb my maid pon pakai tudung ala camni.. tapi warna putih..
kejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kan? sabo je tauuu..

so, i dengan rasa tak puas hatinyer..
amik gambo pelbagai angle la kan..
nak membuktikan dia salah...


tapi bila tgk2 balik...

yer kottt..... mmg ada rupa chief kepada maids..
hahahahhahahaha.... padan muka i...


korang rasa camne??? aci bg komen skit..

10 comments:

Miss Moon said...

hahahha tak baik tau yang nih ...moon tgk ok jeeeeeeeeee lawa per ..mebi kebetulan maid u pakai yg sama kotssssssssss

Azie said...

x ada lah lenny...ko nampak cantek...i love it. Aku pon berangan nak cari tudung blink blink ni...hehehe

Biqque said...

tudung camni, tak kisah la kaler ape pun, bling2 camne pun, bg aku, tetap cam maid nyer tudung hehehehehe...tapi selesa kan?

Lenny said...

moon: hahahha.... Moon cam tatau Yang kan... biasala dier tuh kalau kutuk ai mana pernah berlapik.. ahahhaa..

azie: hahaha... kat jln tar byk... arituh mak aku terkene kot.. dier beli RM45 tak silap aku.. padahal ada jer yg murah2 lg..

biqque: ahhaha... yes, exactly cam laki aku cakap.. :D.. selesa... biasa je kot.. tapi senang pakai ler... zasss... siap terus...

Ezreen said...

aku rasa u look exactly like...... ur mother.

azdra-azdra said...

hahahah..

i guess ur yang n my yang punya pala otak yang sama.. sbb kie pun samakan aku ngan indon..

tp oklah ko dapat ketua.. aku nih maid jer tau.. hehehe

sebenarnya dia orang dengki that we look gud with or without tudung.. unlike dia orang yang kalau pakai tudung.. perghh tak sesuwaii tauu.. heheheheheh

Lenny said...

katik: ahhahahhaha.. tuhla pasal.. aku mmg acuan mak bebetul kan..

fara: ahhaha.. sama la laki kita kalau camtuh... mencik kan?

ila de cute said...

hahaahhaha lawak giler Yang ckp mcm tu... takpe la ni chief maid yg sexy...auwwww

Lenny said...

ila: sexy? tunggu kurus la baru bleh sexy..... huhuh.. skang nieh.. seksa!!

genny da bomb said...

ok ja lenny pakai camtu..takde nmpk cam indon pun ahahaha..sbb dia tak biasa tgk pakai tudung camtu lagi kot hehe