Wednesday, July 14, 2010

The One With his birthday wish


Happy 31st birthday..to my dearest other half..

Yang Zamzari Habali..


Happy Birthday Baby..
Though I honestly didn't get you any present..
But I hope you like me as your present..
ahahahhaa... aci tak camtuh?
acila kan? i buh ribbon kat leher ke.. mana2 ke..
pastuh u open me up lah.. aci? ahahhaha..
aci kannn? hehehe..

ribbon macam ni aci? tapi i taknak ler perut ada isi camtuh..:P

Tuh la.. I dah tanyer banyak kali u nak apa u cakap tak nak apa2..
so, i pon tak tau nak bg apa dah...
maka dengannyer i bg je lah diri i sendiri kat u..
jimat kan? hehehehe... pandai kan i..

bagik diri sendiri pastuh buat muka perasan comel camni bley??

baik u cakap boleh... sbb kalau takkk... u tak dapat present! aahahahahha

Anyway, I tempah cake special utk besday you..
Thanks Ila (aku tak bley puji manyak2 kat entry nie, sbb nieh entry besday, bukan entry puji kek, nanti aku tulis lain okey?) sbb ila dah tulun buatkan kek yg cantik (sexy) ni.. ehhehe..

Baby,
Hope you'll like the cake...
imagine je lah apa2 u nak imagine..:D


Again,
Happy Birthday Sayang..
I love you so much......

May All you dreams (that would exclude any part of other woman beside me, ahhaha)
will come true...

May you day today... be the happiest day!!

love you always...
mmmmmmmmmuuuuaaaaaaahhhhhhhssss!

Note: Pics (except cake) credits to Moon of CyberPhotog

10 comments:

n.a.j said...

cantiknya kek...

Lenny said...

hehehe.. tuhla kan... kak ila tuh yang buat.. cantik kan?

penat berdiskusi ngan dier perah otak nak wat kek ni..:D

sity29 said...

ahahah i so like this part of ur msg to him :

"May All you dreams (that would exclude any part of other woman beside me, ahhaha)
will come true..."

ahahhahaha
happy bday ex partner in crime Yang Zamzari!!

Miss Moon said...

ouwwwwwwwwwwwwwwwwwww love the cake ...mmg sesuai utk kasi hubby makan auuuuwwwwwwwwwwww

ila de cute said...

lenny, thanks so much for your support and thanks for believing in me as well... may u and Yang happy always...

Lenny said...

sity: ahahaa... biasala..kang dier cakap dier dream of other woman kang... cam tak tau zamzari tuu.. hahhaha...

moon: aauuuwwww.... eh, pinjam gambo yer....

ila: as always... ko nyer job mmg best...

Azie said...

auwwww!!! seksinye kek...Ila did a great job. Apa pon I'm happy for you lenny.

afza said...

ala lenn, apsal kek tu rambut lain sket. pompuan lain kah? :))

eh, bukan patut ade tatoo at ur ... ke? takde pun kat kek tu.

hahahahah >:>

Tasbih Alam said...

Salam ukhuwah dan salam ziarah kepada pemilik blog yang indah ini..

Sekian lama saya mempelajari bagaimana untuk menjadi blogger yang baik. Kini sudah sampai masanya saya membina rangkaian bersama blogger hebat yang lain. Serta sama-sama berkongsi ilmu serta mempelajari lebih banyak lagi bagaimana untuk menjadi seorang blogger yang hebat.

Semoga kita sama-sama dapat kunjung mengunjungi antara satu sama lain untuk ukhuwah..

Wassalam

Lenny said...

azie: thanks dear!

afza: tak bleh sama sangat.. bahaya... kang seme org imagine lain kang.. ahahhah

tasbih alam: salam kenal...:D