Friday, February 25, 2005

The One With the birthday bash v2

Regardless of my imbalance emotions and feeling sad and down about myself, it shouldn't affect those people I care about whom must have been visiting my blog to see updates of their pictures...

To Nrul, Katik, Jamy, Jaja, Nazham, Din and Pian yg tak sesaba nak tgk jantanz taste yg di rating 8/10, this entry is dedicated for you......


birthday gurl nrul

Ini la besday girlnyer.. dier suh seme senyap sbb dier nak buat wish..


Picture 179

Nrul and Din

Picture 171

Nazham yg tgh kushuk tgk gambo, Jaja yg terkepot sbb baru sedar org amik gamba perut dier lagik, Nrul the birthday gurl

Picture 167

Katik yang tunjuk gigi, Nrul the cik sop birthday girl, Jaja yg tunjuk perut, and me yg semakin memontel. Dem! I am fat!

Picture 194


Pian: Yang pakai baju itam Armani tuh la jantan taste yg derang cakap.. Din: Ko mesti suka gamba ni sbb ada Hafiz

Picture 140

Me and hubby yang dedua makin chubby ;)

Picture 136

Jamy and Katik... very sweet couple.. Luv u guys!

Pian,

Kalau ko nak tgk gamba2 sensasi lain.. Ni link dier http://pg.photos.yahoo.com/ph/chomells/album?.dir=/ad8d

Jgn jeles yer noxxx.. kosser la kan.. saper suh dok jauh sangat kat Bintulu tuhhh... hehehehe

5 comments:

Anonymous said...

nok.. mak suka gamba perut jaja.. melertopz okeh...

-nazham-

katik said...

birthday gurl konon soh diam nak buat wish.. tp lupa terus buat wish.. bley?? kosser.
anyway, had a blast with all of u ponenzz.. i like nyehh.. hehe

p/s: perut jaja mmg melertorpzz ok..

Lenny said...

hahaha..

tuh ko kene ucap syabas kat Yang yg bercita2 nak jadik saipul nang.. hahaha.. amik gambo perut.. hahahaha..

weih nazham.. ko bleh letak nama ko kalau ko click kat other tuh..

nokpussy said...

hehhe nazam tak reti taruk nama ke...very der kg.

gambar perut penyeri besday nrul gituh..kan

p.s alif, i luv yaaaa

Lenny said...

jaja tak tau pasal blog nieh.. kalau dier tau.. harus dier marah kan? hahahah