Thursday, February 03, 2005

The One With the funny ads

Have you seen some advert on cars.. especially taxi where you think its ridiculous?? Or sometimes you see ppl having car stickers that is so cute? Nowadays.. kat mana2 pon org bleh buat jadik tempat bahan bacaan kan? Bagus betul...

I found some of those kind are cute and interesting for example...

"If you think I'm cute.. wait until you see the driver" - just imagine kalau benda nieh kat actually kat kete pompuan, pastuh lelaki plak bawakk... hahhaha.. aku rasa nak pegi sebelah kete dier pastuh cam pheewwiiittt... cute la awakk! hahahhahaha...

"My car is no Ferrari but neither is yours" - nieh biasa kat kete kancil la..

tapi.. apa pon.. tak bleh lawan la.. yg aku baru jumpa nieh..

"Bermasalah dengan cara pemanduan saya? Sila hubungi 1-800- pegi mampos" - hahhaha... best giler.. aku siap suggest kat laki aku suh beli.. hahah.. sesuai la ngan dier yg bawak kete cam ribut tuh.. hahahha..


5 comments:

Anonymous said...

Kalau katik sure nak cari sticker "Bermasalah dgn pemanduan mak? Sila hubungi 1-800-MAKTAKKOSSERNYEHHHHHH!" Bley?

**Kak Loi**

afza said...

"Bermasalah dengan cara pemanduan saya? Sila hubungi 1-300-88-2525 dan order pizza large utk saya"

Lenny said...

Kak Loi : yer la tuh ngutuk katik erk? vass ko erk.. kak nam gell!

Apza : menarik gak tuh.. aku buat sticker sendirik la gituh...

za1nee said...

my fave:

babe on board

hehehe

Lenny said...

zaini.. jgn babi on board dah ler kan?
hahhaha.. tapi kalau ada pon.. cam cute je aku rasa..
hahhahahaha..