Wednesday, August 10, 2011

The One With Live Telecast on 'Kisah Norma'

Pics credit to Moon

Entry melekat sampai pagi esok! Utk entry terbaru.. sila scroll ke bawah...


Kawan2 yg disayangi.. I know almost all tau pasal kisah Norma kan.. and almost all tetiap hari nak tau update pasal Norma kan?

Tadi Moon bgtau I.. esok kisah Norma akan keluar dier MHI jam 7:30 pagi, insya Allah. Kalau ada kelapangan waktu tuh.. sama2lah kita berkampung depan TV yer...

Insya Allah, kita dapat tgk sendiri, dengar sendiri.... serta yang paling penting... dapat menjadikan kisah ini sebagai satu kekuatan buat kita... sesungguhnya.. kasih sayang itu besar nilainya.... dan dalam apa jua situasi, kasih sayang itu sebenarnya adalah ubat
Linksegala lara....

I rasa sangat insaf... I harap, kisah Norma boleh jd kekuatan utk pengidap2 cancer di luar sana... agar tetap kuat melawan.... dan buat ahli keluarga yg lain terumata insan tersayang.. ambil lah iktibar... sokongan yang kita berikan sebenarnya adalah kunci pada kekuatan mereka utk melawan penyakit tuh.. oleh itu.. berilah mereka sokongan... sentiasa ada di samping mereka utk menjadi tulang belakang pada mereka....

Sesungguhnya.. kisah Norma ini sangat menyentuh hati I... I bet... kita semua pun rasa yg sama... oleh itu... amiklah peluang.. hargai insan2 yg kita sayang... luahkan.... tunjukkan kasih sayang kita pada mereka... sementara kita masih berpeluang berbuat demikian.....:(

Moon, thanks for sharing this with me... it makes me realise, tak perlu tunggu2 nak tunjuk kasih sayang kita.. tak perlu malu2 nak ucap I love you.. tak perlu segan nak peluk cium anak2 atau suami kita... sesungguhnyer... kita takkan tau sampai bila kita berpeluang buat sedemikian.... :(

Ok kawan2, sebelum I lebih emo dan membasahkan lg keyboard ini...I nak ajak korang seme... kalau ada kelapangan, marilah kita sama2 tonton MHI esok, jam 7:30 pagi....

7 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

semoga Allah mempunyai perancangan yg terbaik utk Norma, Amin..

Lenny said...

betul tuh sari.... hanya Dia yg Maha Mengetahui...

ikatankasihku said...

turut simpati..sy doakan yang terbaik buat dia dan suami yang sangat2 tabah

Miss Moon said...

len nko dah berjaya membuat aku membasahkan buku mataku ...n buat mascara ku comotsss

Lenny said...

ikatan kasih: terima kasih atas doa you...

moon: abis nko dah buat aku nangis dari pagi nieh camno? kire fair la kan.. hehehhe... i lap u moon!

Filla ~ Kasihs said...

yup.. alaaa aku nak tengok!!! tapi kat opis, nanti aku curi2 tengok kat kaunter ;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

insyaallah sama2 kita tonton...semoga segalanya berjalan dgn lancar...