Wednesday, August 24, 2011

The One With the sleepy head!

Ya Allah, ampun.. ngantuk ya amat skang nieh...
mata nieh cam ada gam boley?? tersengguk2 depan pc nak wat keje.. seb baik sempat kejar noon transport..
ingatnyer nak sambung buat timesheet.. tapi tak berjayalahh...macam dah kene gam dahhh...
utk itu.. marilah layan i membebel nieh... kesian I ngantuk kan??

Kelmarin I tido lewat pasal budak 2 org tuh tak nak tido...
dekat kol 2 kot, ke.. pukul 2 lebih baru I tido.. pastuh plak.. kol 5 dah bgn sahur..
kot tak kerana Alya yg nak sahur.. i dah pejaaaammm je.. tapi kesian plak budak tuh kang..
dier bukan kire.. sahur tak sahur dier nak puasa gak... so gigih la I bgn gak...
tp tak masak apa pon... heat kan burger dier.. pastuh dah..

ingat pas subuh nak lelap sat.. skali boleh tak tak bleh lelap..
perabis last, i bgn bancuh doh buat cookies.. hahahahhaha... sedar2 dah time nak siap2 pegi keje..and siapkan alya..
seharian semalam cam ada skit la ting tong pasal cam tak cukup tido... seb baik en zamzari baik..
dier cakap takyah masak, dier order pizza je.. yea yeahhhhh!

dah buka puasa... sementara nak tunggu Alya buat keje skolah.. i ajak bibik buat cornflakes rocher....
nak buat utk my mom and my MIL. masa tuh mmg ngantuk giler la.. letih.. tapi sama gak kalau i tido alya tak buat homework maka i gagahkan juga.. dapat sebalang besar... i surrender.... masuk bilik.. ucap terima kasih pada encik suami sbb jaga anak.. i baring... and TERLELAP terus!

terjaga kol 2 kot... hahahah.. rasa bersalah giler.. time tuh baru teringat nak mandi kejadah seme.. ahahha.. bley tido busuk2 tuh.. alah dah penat.. takyah bantal pon bley tertido.. ahahhaha... kesian en zamzari... penat dier... takper erk baby i tulun urut kepala erkk... :D

rasa cam baruuuu je lelap.. tetiba dah bunyik dah alarm... bgn gak ler.... masak nasik goreng kat alya.. suh dier makan sahur... memula cam ngantuk giler mmg tahap dok je la kat mana2 pon sure tido.. skali pas subuh... skali lg tak bley tidoooooo...!! damn!!!!! sabo je la.. last2 pg td i bake Red Velvet cupcakes... kalau sempat ptg kang I balik I ice.. insya Allah singgah la cupcake tuh kat jiran sebelah.. and kawan2 nak berbuka puasa sama arini.. kalau tauu.. i cakap kalau.. ahhahahaha... insya Allah sempat tuh.. senang je nak ice nyer.. bukan nak buat design pelik2... pipe je lah cheese tuh... abis citer!

so skang nieh... korang mesti tau.. entry nieh cam takder makna... kan i dah cakap td i ngantuk.. maka.. i pon bebel la sorang2 camni.. aci? aci je lah kan? korang kan sayang i... buat yg menyampah tuh.. mintak maaf banyak2 yer.. bulan puasa nieh tak baik nyampah2 tauuuu...:D

ptg kang i update.. jd ke tak Red Velvet cupcake tuh singgah umah jiran i... ehehhehe... till then...... SEE U SOON!

2 comments:

Filla ~ Kasihs said...

huwaaa rajinnye ko len.. bak sikit cupcake ke redvelvet ke cookies ke.. eh jom bejiran nak? hahaha

Lenny said...

kalau ko dok sebelah rumah aku.. pasti aku bagik.. meh la berjiran!