Friday, August 26, 2011

The One With the Selamat Hari Raya!



mesti ramai yg dah mandom mood raya.. especially yg masih kerja cam i nieh ha..
dah ler cam saki baki pening2 lalat masih ada... maka dengannyer.. lagik la takder mood nak keje..
howwww??? hish... keje banyak nak kene settle pasal nak cuti kan..

So, korang nyer persiapan raya camner? I nyer.. ala-ala je la...
syukur lah tapi semua dah settle kan... tinggal nak pack barang2 je..
huwaa... packing nieh la yg bercintaa pasal I nieh sangat malasss nak packing..

Esok mlm i akan balik kg... lepas buka puasa umah mama, kitorang akan pulang ke kg halaman..
eceh bunyik cam jauh padahal kat Btg Berjuntai aka Bestari Jaya je pon..
korang2 kalau ada dekat2 situh.... marilah datang beraya umah my parents yerrr...
:D

Sebenarnya, sumpah tak tau nak tulis apa...
Tepu dah otak nieh tahap takder mood yg sangat tinggi..
kalau dapat lelap adalah syiokkkkk juga nieh.. sbb ujan kan.. sejuk2 nieh best tidoo.. aahhahaha..
verangan lah pompuan oiii!

eh.. kan dah kata entry nieh cam sangap takder makna.. oklah.. sebelum I ngarut dengan lebih teruk.. baik i bye dulu...

tapi sebelum tuh...



I ingin menyusun sepuluh jari... memohon ampun dan maaf.. sekiranyer sepanjang kita bersua di alam maya ini...
ada entry, ataupon bual bicara, ataupon perkataan2 I yg mengguris hati mana2 pihak.... I seikhlas hati memohon ampun dan maaf yer....

Selamat Hari Raya Aidilfitri utk semua... Maaf zahir dan batin...

Buat yg bakal travel tu.. hati2 di jalan raya erk.. kalau letih silalah berhenti rehat.. utamakan keselamatan...
biar lambat asal selamat (kata2 ini juga di tujukan kepada sleeping partnerku ya..) hahahhah
eh, minta maaf sekali lagikk... hahaha.. baru mintak maaf dah nak buat hal lg kan.. kejis..

:P








SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN!





dari kami : Yang Zamzari, Lenny, Yang Alya Mysarah, Yang Aish Zachary dan Yang Adam Harriss



Nota kaki: Pics credit to Moon

3 comments:

JuJue said...

selamat hari raya lenny..
mahap zahir bantin..

cHikAnoZ said...

Selamat Hari Raya Lenny & Whole Family! Have a safe journey and enjoy your holidays!

Alin Marlini said...

Selamat Hari Raya...