Friday, February 10, 2017

The One With the Young Living Essential Oils

Hehehhe..... kalau tgk gambar2 ni... mesti korang cakap I giler kan?

hahahhaa.. percayalah... sesungguhnya ini bukanlah satu kegilaan.... hahahahhahahahaha.... ini namanya passion.... minat... tau tau tau? ahhahaha






hehehe.... En Zamzari pon dah pening ngan bini dia ni... malas dia nak cakap apa dah... biarkan je lahh....

For me, mmg best Young Living Essential Oils ni.... I am attracted to it mula2 because dengar cerita about how good it is... so I pun try lah beli the set... and start to use them... pastuh terus fall in love!

My kids love them too... malam2 derang yg rajin buh the mix... it helps them with their sleep, termasuk lah mcm skang kurang sangat2 lah demam sbb diffuse Thieves as immune booster, campur plak purification to purify the air, and RC to help their respiratory congestion. Alhamdulillah, it help to improves their body without relying too much on meds... which I think it is really good.

Besides that, banyak la lagi kegunaan dia for the whole family... Haritu being the clumsy me, boleh jalan2 tak nampak steps tak rata... bedebuk jatuh mcm nangka busuk.. ok tuh tipu, tapi terpelot lah .... sakit okeh tak boleh menapak pon.... En Zamzari pi urut tapi sakittt giler i tak tahan... last2 dia cakap, ni bukan urut ni meraba... baik raba benda lainn hahahahhahaha.. ngok betul!

So, i pun sapu lah Pan Away..... alhamdulillah.. esok pagi bangun dah boleh menapak tak sakit! My lutut (ye, I dah tua ada syndrome sakit lutut!) pun dah ok tak sakit2 lagik.... So tell me now... how la utk tak jattuh chenta dengan ini barangggggg???? baikkkkk punyaaa!! ahahhaha..

Pan Away tuh mmg both me and En Zamzari suka giler... sbb mcm kalau sakit terpeleot ke apa.. mmg pakai insya Allah ok.. satu lg WinterGreen, pun best..... lenguh kaki.... lenguh la mana pon sapu2.... insya Allah settle!

Banyak lagik oils2 lain yang sangat bagus.. citer pasal Oils ni, sampai minggu depan tak abis citer.. ahahhaha....

tapi kalau u ols nak tanya... tanya je okeh, nanti i reply..  dah kata passioonnnn.... harus lah rajinnnnnn! ahahhaha...